"Ko razume, shvatiće": Sportski direktor Partizana razočaran Piksijevim izborom reprezentativaca 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ivica Kralj prokomentarisao „zaobilaženje“ fudbaera kluba iz Hmske.

Sportski direktor Partizana nije zatečen, ali je razočaran poslednjim selektorskim izborom Dragana Stojkovića Piksija. Jer među 36 imena nema nijednog igrača crno-belih, iako su za prva dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ovog meseca, pozvana čak šestorica momaka iz prvenstva Srbije.

“Naravno da sam neprijatno iznenađen… Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge – i nisam. Ko razume, shvatiće“, izjavio je bivši golman selekcije Jugoslavije, Ivica Kralj, za Sportski žurnal.

Crvena zvezda ima dvojicu kandidata za mečeve sa Litvanijom i Crnom Gorom, ofanzivca Stefana Mitrovića i štopera Strahinju Erakovića, koji je s Orlovima učestvovao na Svetskom prvenstvu u Kataru, dok niko od izabranika Igora Duljaja, odnosno Gordana Petrića do skora, nije dobio šansu.

Iako večiti rivali, podsećaju mediji, nisz pustili svoje prvotimce na januarski prijateljski meč sa Sjedinjenim Američkim Državama, u Los Anđelesu, jer se putovanje poklopilo sa pripremama komšija sa Topčiderskog brda za prolećni deo sezone.

“Slobodan Urošević je već godinu dana u konstantno dobroj formi i jedan je od najboljih u ligi. Tu je i Svetozar Marković, a imamo i Sameda Baždara, koji je veliki talenat srpskog fudbala“, pobrojao je Kralj za Informer, dok je u razgovoru za Žurnal naveo i Kristijana Belića, kao igrača reprezentativnog kalibra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari