Koliko je golova postignuto na 53 utakmice u Pčinjskoj okružnoj fudbalskoj ligi 1Puno golova na zadovoljstvo publike u Vranju. Foto:V.Ristić /Danas

Lider na tabeli posle osam odigranih kola u Pčinjskoj okružnoj fudbalskoj ligi je ekipa Mineralac iz Vranjske Banje bez i jednog izgubljenog meča, ali ovaj tim nije najefikasniji. Najviše golova po jednom meču postigli su fudbaleri Vihora iz Žbevca u proseku blizu pet.

Najmanje golova do sada po meču dali su fudbaleri Levosoja, poslednje plasirane ekipe na tabeli od 14. klubova. Njihovi strelci pogađali su mrežu gostiju 0,14 puta u proteklih 720 minuta na osam utakmica.

Na ukupno 53 odigrana meča, mreže su se u Pčinjskoj okružnoj ligi zatresle tačno 222 puta. Gledaoci su po svakom meču mogli da vide 4,18 golova. Najviše u prvom kolu kada je postignuto ukupno 39 golova. U trećem kolu mreže su se tresle 33 puta, četvrtom 30, a u sedmom golmani su loptu vadili iz mreže 31 put.

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još pet kola i ukupno 35 utakmica, neračunajući i tri odložena meča iz šestog kola ovog petog najnižeg ranga fudbalske lige pod ingerencijom Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odnosno Okružnog saveza Pčinjskog okruga.

Tabela posle 8. odigranih kola: Mineralac (Vranjska Banja) 24, BSK (Bujanovac) 16, SU Dinamo 15, Vihor (Žebavc), Čelik (Belo Polje) i Torpedo 1973 (Vranje) 13, Dinamo (Vranje) i Radnički 2021 (Vranje) 12, Mladost (Bosilegrad) 10, Mladost (Suvojnica) 9, FS Južna pruga (Stubal) 7, OFK AS (Bujanovac) 5, Pavlovac (Pavlovac) 3 i Levosoje (Levosoje) 1.

Pažnju ljubitelja fudbala na jugu Srbije posebno privalače nastupi fudbaleri Dinama, nekadašnjeg člana Super lige Srbije koji u najnižem fudbalskom rangu Srbije nastupa u potpuno novom sastavu sa mladim igračima. Utakmice koje se igraju na Gradskom stadionu u stadionu Jumka, kao i Vranjskoj Banji ove jeseni u proseku gleda između 250 i 400 gledalaca.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari