Kontranapad i dalje neizvodljiv

Crvena zvezda protiv Fenerbahčea ponovila slabosti pod vođstvom Saše Obradovića

Ostavite komentar


    1. Upravo tako. Zvezda ima 2-3 igrača, a svi ostali su saigrači, popunjavaju broj. Nikako da shvatim čemu služi Simonović, a ničemu Simanić? Šta igraju Kuzmanović. Lazić? Šta reći o ekipi koja, do polovine sezone, promeni tri trenera? Baviti se kritikama i analizama ekipe ima smisla kada se osnovano smatra da ta ekipa može više. Ova se nalazi oko svog maksimuma. Problemi se rešavaju menjanjem trenera i igrača, što samo ukazuje na golu improvizaciju. To će, donekle, funkcionisati, dok bude para, i to samo u našoj i Jadranskoj ligi. Kada se dotok prekine, slediće katastrofa, kao onomad kada su izvedene one fizije i ukazanje Čovića, kao spasioca.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.