Etore Mesina uveren da se Zvezda unapred predala u duelu sa Efesom: Povukli su se sa meča, sve bilo jasno posle deset minuta 1Foto: EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Trener Olimpije iz Milana Etore Mesina smatra da je Crvena zvezda unapred predala meč 34. kola Evrolige protiv Efesa u Istanbulu (100:55) i tako doprinela da njegov tim izgubi šanse za plasman u plej-in.

Olimpiji je za prolaz u plej-in bilo neophodno da porazi Makabi, da Zvezda pobedi u Turskoj i da Partizan izgubi od Valensije.

– Nije bilo lako igrati večeras za nas jer smo posle par minuta znali da se Crvena zvezda povukla sa utakmice sa Efesom. Bilo je sve jasno posle deset minuta. Igrači su i dalje igrali, svima sam dao šansu, kao na primer Ričiju, koji se tek vratio iz povrede. Bartolani je pokazao neke dobre stvari na terenu – izjavio je Mesina posle utakmice u kojoj je italijanski klub izgubio od Makabija (92:86).

Crveno-bele su za nesportski pristup duelu u Istanbulu optužili i kapiten Partizana Kevin Panter i bivši centar crno-belih Matijas Lesor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari