Trener Crvene zvezde posle poraza od Monaka: Oni su kvalitetniji, a mi smo pokušali da budemo borbeniji 1Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos posle utakmice 28. kola Evrolige u kojoj je njegov tim izgubio od Monaka (98:80), čestitao je Majku Džejmsu obaranje rekorda i preuzimanje prvog mesta na listi najboljih strelaca u modernoj istoriji takmičenja.

Grk je potom rekao da su crveno-beli uspeli da zadrže rezultatski priključak sve do finiša treće četvrtine, ali i da su potom lako dopustili rivalu da napravi veliku prednost.

– Tokom utakmice cilj nam je bio da ostanemo u igri do samog kraja. Na startu drugog poluvremena odradili smo dobar posao i vratili se u meč. Nažalost, nismo imali kontinuitet – rekao je Sferopulos, a zatim dodao:

– Monako je tim koji ima kvalitet, a mi smo hteli da to nadoknadimo tako što ćemo biti borbeniji. Nismo uspeli i čestitam protivniku na pobedi.

Crveno-beli, koji sad imaju učinak od deset pobeda i 18 poraza, u 29. kolu Evrolige igraju protiv Makabija u „Štark areni“, a ovaj susret je na programu u četvrtak 14. marta (19.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari