Košarkaši Partizana ubedljivo pobedili Cibonu 1Foto:Beta

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu zagrebačku Cibonu sa 102:66 (26:22, 23:16, 30:15, 23:13), u utakmici 11. kola ABA lige.

Svi igrači Partizana koji su večeras igrali upisali su se medju strelce, a najefikasniji je bio Markus Pejdž sa 15 poena i šest asistencija. Rašon Tomas postigao je 14 poena, Ognjen Jaramaz 13, a po 12 poena Stefan Birčević, Redži Reding i Nikola Janković.

U ekipi Cibone jedini sa dvocifrenim brojem poena bio je Šejn Gibson, 18. Roko Prkačin postigao je devet, a Marko Ramljak osam poena.

Partizan je poveo na početku utakmice, ali je Cibona uspela u prvoj četvrtini da stekne sedam poena razlike. Crno-beli su u završnici preokrenuli i vratili prednost i od tada nisu ispuštali vodjstvo. Cibona je uspela da smanji na zaostatak na dva razlike u drugoj deonici, ali je posle toga Partizan pojačao, do kraja utakmice je uvećavao vodjstvo i ostvario ubedljivu pobedu.

Posle 11 kola Partizan ima osam pobeda i tri poraza, jednu pobedu manje od prvoplasirane Budućnosti. Cibona je deveta na tabeli skorom od četiri pobede i sedam poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari