Košarkaški klub Budućnost obeležio 70 godina postojanja 1Jubilej košarkaškog kluba Foto:kkbuducnost.me

Košarkaški klub Budućnost Voli traje sedam decenija sa svim izazovima, što samo po sebi zaslužuje poštovanje. Bilo je uspona i padova a nije se mijenjala samo emocija koja nas je povezivala.

Biti crnogorski brend i njen ponos predstavlja posebnu vrijednost Budućnost Volija. Budućnost je i profesija i strast,ovo veče je ostvarenje sna za mnoge od nas, kazao je predsednik KK Budućnost  Dragan Bokan na  sinoćnoj svečanoj akademiji održanoj povodom 70 godina postojanja kluba.

Na svečanosti  su uručene  zahvalnice pojedincima i kolektivima koji su zaslužni za razvoj kluba a predsednik Crne Gore Milo Đukanović dobio je posebnu nagradu za veliki doprinos razvoju kluba. Đukanović je u svom govoru naglasio da je KK Budućnost državni projekat i da će tako ostati i da je „naš prepopznatljiv simbol, naša emocija, adresa naše pripadnosti“.

Košarkaški klub Budućnost obeležio 70 godina postojanja 2
Foto: kkbuducnost.me

Predstavljena  je i monografija kluba u kojoj su prikazane fotografije sa stadiona malih sportova iz Njegoševog parka gde su se igrale košarkaške utakmice na otvorenom  do sjaja renovirane hale Sportskog centra Morača u kojoj odjekuje himna Evrolige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari