Kup Radivoja Koraća: Kako su igrač i trener Partizana videli svoju ubedljivu pobedu različitim očima? 1Foto: Starsport

Kako igrač i trener mogu različitim očima da vide ubedljivu pobedu svog tima pokazala je pres-konferencija u niškom „Čairu“.

Partizan je u četvrtfinalu košarkaškog Kupa Radivoja Koraća opravdao ulogu potpunog favorita protiv Hercegovca iz Gajdobre, najprijatnijeg iznenađenja i najsimpatičnijeg učesnika završnog turnira (92:67).

To je igraču crno-belih Tristanu Vukčeviću dalo za pravo da kaže:

– Bila je super utakmica. Loše smo počeli, pa se digli u drugom poluvremenu…

Željko Obradović, njegov trener, kao da ga je dočekao na „zicer“.

– Ovaj moj igrač je gledao neku drugu utakmicu. Nije bila dobra, nismo igrali dobro. Odradili smo je, što se kaže. Čestitao bih ekipi Hercegovca na velikom rezultatu i na svemu što su uradili do sada i da im poželim puno sreće u svim utakmicama i takmičenjima. Hvala navijačima koji su došli u velikom broju, kao i čitave sezone podržali ekipu. Trudio sam se da vodim ekipu tako da razmišljamo i o polufinalu sutra. Uspeo sam da pogledam nekoliko utakmica Vojvodine. Gledao i čitavo prvo poluvreme u dvorani. Igraju veoma dobro, agresivno, menjaju odbranu i čestitke svima i treneru i igračima na izvanrednoj utakmici u četvrtfinalu, kao i svemu onome što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji ulaže ogromnu energiju da se Vojvodina vrati gde bi trebalo da bude, želim im sve najbolje.

Aleksandar Komnenić, trener Hercegovca.

– Velika čast i privilegija je da se nalazimo na završnici Kupa Radivoja Koraća. Priželjkivali smo da možemo bar u prvoj četvrtini da budemo u egalu sa Partizanom. Ponosan sam na moje momke kako smo se borili i izgledali u većini utakmice protiv jedne od najboljih evropskih ekipa. Zahvalio bih se našim navijačima koji su u ovolikom broju došli u Niš. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja. Partizanu puno sreće u nastavku takmičenja.

Nikola Gaćeša, jedan od najboljih u timu iz Gajdobre.

– Čestitao bih Partizanu na pobedi i poželeo mu sreću i zdravlje. Čestitam i mojoj ekipi, čast nam je što smo se borili ovde, videli ste koliko ljudi je došlo da nas bodri. Bila nam je velika želja da se borimo koliko god možemo i da utakmica bude takmičarski nastrojena. Drago nam je što smo deo toga uspeli da iznesemo na teren.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari