Lazetić: Nije Braga mnogo bolja od nas 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da ne misli da je Braga mnogo bolja od njegove ekipe i dodao da su dva meča protiv portugalskog tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona velika lekcija.

„Ovako izgleda da je Braga mnogo bolja od nas, što ja ne mislim, ali smo imali tu nesreću da iz svih prvih šuteva daju golove. S druge strane, mi nismo bili dovoljno agresivni defanzivno, bili smo dosta daleko, u nekom polu-ritmu… To je škola koju ćemo probati da naučimo i da nam se ne ponavlja“, rekao je Lazetić za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri TSC-a nisu uspeli da se plasiraju u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu u Bačkoj Topoli izgubili od Brage sa 1:4.

Posle 3:0 u prvoj utakmici, Braga je novom ubedljivom pobedom potvrdila plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će TSC svoj evropski put nastaviti u grupnoj fazi Lige Evropa.

„Kažem, deluje da su mnogo bolji od nas, ja to ne mislim, ali su zasluženo prošli dalje i želim im da uđu u Ligu šampiona… Ovo je velika lekcija za sve nas i mislim da ćemo biti bolji u nastavku“, rekao je Lazetić.

On je istakao da neće nijednog igrača „precrtavati“ na osnovu ove utakmice.

„Svi zajedno nismo bili na nivou, timski smo izgubili. Ništa nije bilo dobro, čim se tako lako prime golovi. Možda sam se i ja previše bazirao na ofanzivu… Žao mi je što ih u ove dve utakmice nismo stavili u poziciju da imaju neko opterećenje. Na vreme su rešili sve“, rekao je Lazetić.

„Skupo plaćena škola, ali možda je ovo i naša realnost. Pokazaće Liga Evrope“, zaključio je trener TSC-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari