Lazetić: Pobedu nam mogu doneti dobar pristup i pozitivna energija 1Žarko Lazetić Foto: Beta/Branislav Božić

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da je niški Radnički veoma dobra ekipa i da predstojeći meč u Super ligi Srbije neće biti nimalo lak.

„Radnički u poslednjih deset utakmica ima samo jedan poraz i to od Crvene zvezde, što samo po sebi govori koliko su jak protivnik. U dobroj su formi, pobedili su i u Kup utakmici, bolje su pozicionirani od nas na tabeli, tako da smo svesni da je pred nama teška i zahtevna utakmica“, rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a u ponedeljak dočekuju Radnički iz Niša, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Tim iz Bačke Topole je trenutno osmi na tabeli domaćeg šampionata sa 22 boda, dok je Radnički na šestoj poziciji sa tri boda više.

Lazetić, koji je na utakmici protiv Kolubare u Kupu Srbije prvi put bio na klupi TSC-a, istakao je da pobeda u tom meču „sama po sebi ne garantuje novu“.

„Za nove pobede potrebni su dobar pristup, dobra energija i sprovodjenje onoga na čemu radimo na treninzima. Verujem da ukoliko budemo takvi na predstojećem meču, ako dobro izadjemo na teren, možemo zasluženo da trijumfujemo“, rekao je on.

Trener TSC-a je prokomentarisao i treninge koje je do sada održao sa svojim timom i naglasio da su igrači fenomenalni što mu daje dobru osnovu da bude optimista.

„Ja sam odmah po dolasku u TSC rekao da trenutna pozicija kluba na tabeli nije realna i da je na svima nama da iz dobre energije izvučemo neke osnovne principe igre koje želimo da sprovodimo, a koji će nam pomoći da dodjemo do povoljnog rezultata“, rekao je Lazetić.

„Utakmica sa Radničkim je idealna da se bodovno približimo vrhu tabele na kome TSC po svom kvalitetu treba da bude“, zaključio je on.

Vezni igrač TSC-a Mihajlo Banjac rekao je da je novi trener u ekipu uneo novu energiju i da je u svlačionici dobro raspoloženje.

„Ekipa je na dobrom putu i nadam se da će to biti dovoljno za dobre rezultate u naredne tri utakmice koje su pred nama“, naveo je Banjac.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije izmedju TSC-a i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari