Lebron Džejms ne može da prežali što nije osvojio jedinu nagradu koja mu nedostaje u karijeri (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN SHUTTERSTOCK OUT

Lebron Džejms se još uvek seća nagrade za najboljeg defanzivca lige 2013. godine koju je osvojio Mark Gasol, a polularni „kralj“ se našao na drugom mestu.

Više od 10 godina kasnije, zvezda Lejkersa je i dalje uznemirena onim što se dogodilo, jer veruje da je to nagrada koju je trebalo da dobije.

– To je jedina nagrada koju nemam u svojoj kući i koja me nekako boli – požalio se Lebron Džejms u podcastu „The Shop“.

Osim što je zbog toga iskazao svoj gnev, „kralj“ je nekako prezreo svog bivšeg saigrača u Lejkersima, pričajući o njemu na pomalo pogrdan način.

– Nema smisla. U godini kada sam završio na drugom mestu, momak koji je osvojio nagradu nije bio ni u prvom odbrambenom timu lige te sezone – nastavio je Lebron Džejms.

On je čak i otišao korak dalje, pa je svoju situaciju uporedio sa činjenicom da Bijons ima mnogo Gremi nagrada, ali nikada nije osvojila Gremi za najbolji album godine.

U prošlosti, Lebron je već spominjao ovu nedosanjanu nagradu i to kada je Gasol potpisao za Lejkerse nakon što je završio sa Reptorsima.

– Mark ima moj trofej za najboljeg defanzivnog igrača lige u svojoj kući… – rekao je tada šaljivim tonom Džejms, piše katalonski sportski list Mundo Deportivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari