Liga nacija: Pobeda Srbije na početku novog takmičenja

Ostavite komentar


  1. Mrzim mafiju koja vlada našim nogometom! No, moram reći istinu da su sinoć izabranici Krstajića ne samo igrali već i radili na terenu. Ne makar tri dodavanja, već bilo je mnogo više i vrlo često, jer su svi bili vredni na terenu, čak i Matić je brzo trčao. Njihova kolekivna igra potsećala je na mladu reprezentaciju kada su postali svetski prvaci pobedivši i brazliske vršnjake. Ne sećam se ko je još od ovih koji su sinoć igrali bio u tom satavu? No, ne mogu da zaboravim Živkovića koji je bio najbolji na tom svetskom prvenstvu, iako je neko drugi izabran za najboljeg iz nekog razloga. Sada je ostao još problem sa Tadićem, koji je uobrazio da je najbolji, a nije bolji od Živkovića, kao što je bio smetnja kada su u timu igrali igrači koji su igrali za Čelzi, Manačester junajted ili Siti, a on za manje vredan klub pa je stalno pokušavao da pokaže da je i on kao oni, pa je tako naša ekipa gubila utakmice i od slabijih protivnika. Jedino su komlpletno bili sinergičnji igrajući protiv Albanije u Tirani kada su pobedli sa 2:0, igrajući protiv cele Albanije. Što je bio dokaz, da je to znao neko od odgovornih da shvati, da nije u pitanju neznanje naših nogometaša, već nerada na terenu, odnosno kao da su igrači bojkotvali jedan drugog igrajući ne protiv protivnika već protiv svojih saigrača. To je na vreme shvatio Vidić zbog čega je napustio reprezentaciju.

  2. Ne znam da li su čitaoci Danasa primetili ranije al’ meni je sada palo u oko da je Tadić realizovao prvi penal u 38 minutu utakmice a promašio drugi u 83 minutu utakmice. Inverzija brojeva, inverzija realizacije.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.