Loris zadovoljan drugim uzastopnim finalom na svetskim prvenstvima 1Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Kapiten reprezentacije Francuske golman Ugo Loris rekao je večeras da ekipa u drugom uzastopnom finalu na svetskim prvenstvima ima priliku da se upiše u istoriju fudbala i da duel protiv Argentine ima sve odlike velikog finala.

„Veoma smo zadovoljni postignutim. Obezbedili smo priliku da drugim uzastopnim finalom u četiri godine upišemo francuski tim u istoriju fudbala. Iako nije sve bilo savršeno, bili smo jaki u važnim trenucima. Na trenutke smo imali problema, proslavićemo sada, ali moramo da se oporavljamo. Moramo sve da iskoristimo, našu snagu i energiju da budemo pravi u nedelju“, rekao je Loris za beIN Sports.

Aktuelni svetski šampion Francuska plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u polufinalu pobedila Maroko sa 2:0.

Francuska će u finalu u nedelju od 16 časova na stadionu Lusail igrati protiv Argentine, koja je u utorak uveče pobedila Hrvatsku sa 3:0.

„To je veliko finale, ima sve za veliko finale, Argentina je sjajan tim. Pokazali su kroz takmičenje koliko su konkurentni, a povrh svega imaju Mesija, jednu od legendi fudbala. Ali verujem da naša ekipa ima čime da odgovori“, naveo je Loris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari