Luka Jović je kao Mario Baloteli 1Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Oštre kritike na račun igre i forme Luke Jovića posle loše partije u dresu Fiorentine, na gostovanju Romi.

Najboje partije pružao je u Ajntrahtu iz Frankfurta. Sa igračke strane, potonji transfer u Real Madrid ispostavio se greškom, koju Luka Jović pokušava da sanira od prelaska u Fiorentinu.

Srpski napadač je od starta sezone, u ljubičastom dresu postigao sedam golova na 25 utakmica, što i nije loš učinak, međutim, uticaj na igru ekipe je nešto što je vrlo upitno.

Na poslednjem meču, Jović je zamenjen na poluvremenu, usled činjenice da je Fiorentina u prvom poluvremenu ostala bez Dodoa, koji je dobio crveni karton, ali i zbog njegove izuzetno loše partije.

Đovani Gali, nekadašnji golman Fiorentine i reprezentacije Italije smatra da je Jović na putu da postane još jedan fudbaler koji je protraćio svoj talenat.

„Žao mi je, jer je Jović jedan od onih veoma talentovanih igrača, koji su mogli da ostave veliki trag. Još jedan takav je Baloteli“, napravi je komparaciju čuveni golman sa centarforom koji nikada svoj talenat nije razvio do kraja.

Gali Joviću naročito zamera na uloženom trudu tokom same utakmice.

„Jović se nimalo ne trudi, ne ulaže nikakav napor na terenu. On misli da je došao ovde sa obeležjem velikog šampiona, ali u Firenci niko ne dobija „popust“: ili ćeš se dokazati na terenu ili će kritike pljuštati po tebi“, nedvosmislen je Gali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari