Luka Mitrović upitan za Igokeu, ali će biti spreman za Monako 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Osetio je Luka Mitrović bol u desnoj preponi, sredinom prve četvrtine duela sa Bajernom, u 5. kolu Evrolige, zbog kojeg se više nije vraćao u igru. Nisu želeli u Crvenoj zvezdi ništa da rizikuju, što se ispostavilo kao dobra odluka s obzirom na to da bi pouzdani centar trebalo da bude spreman, najkasnije za gostovanje Monaku narednog petka.

Mitrovića je već na početku meča sa Bajernom u hali „Aleksandar Nikolić“ presekao bol u desnoj preponi. Odmah je zatražio izmenu.

Pokušao je potom da se istegne iza klupe i vrati u igru, ali se brzo ispostavilo da je problem takve prirode da je najbezbednije da se istušira i pridruži saigračima u civilu koji se nisu „skinuli“ za meč sa Bajernom.

Prema saznanjima Danasa, problem nije kompleksnije prirode. Mitrović danas nije trenirao sa saigračima i izvesno je da će propustiti meč sa Igokeom u Laktašima, ali bi trebalo, ukoliko se oporavak bude odvijao u skladu sa očekivanjima sturke, da bude spreman za evroligaško gostovanje Monaku narednog petka (21.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari