Luka Vildoza izjavio da Partizan ima najbolje navijače i prognozirao da će crno-beli ići na fajnal-for Evrolige: Pristalice Zvezde ljuti na svog bivšeg ljubimca, oglasio se i Vladimir Štimac 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Argentinac Luka Vildoza izjavio je da će se Partizan plasirat na fajnal-for Evrolige, i dodao da navijači crno-belih prave najbolju atmosferu na utakmicama ovog takmičenja.

Tokom „Medija deja“, susreta košarkaša i novinara koji tradicionalno organizuje Evroliga, novi košarkaš Panatinaikosa prognozirao je da će na završnom turniru u Berlinu, uz njegov tim, igrati još i Real, Monako i Partizan.

Takođe, Vildoza je pohvalio i navijače crno-belih i istakao da na utakmicama Partizana u „Areni“ publika „pravi najbolju atmosferu“.

Izjave Argentinca naišle su na veliko ogorčenje pristalica Crvene zvezde, a na društvenoj mreži X oglasio se i bivši košarkaš crveno-belih Vladimir Štimac, koji je napisao da Vildoza nije zaslužio ljubav navijača dok je nastupao za klub sa Malog Kalemegdana.

„Džabe nekim igračima poklanjate ljubav koji to nisu zaslužili. Na kraju se tako ispostavilo. Žao mi je tih ljudi što su istinski voleli i bez rezerve a na kraju dobili samo gorak ukus“, napisao je Štimac.

Matijas Lesor, centar koji je letos stigao u Panatinaikos iz Partizana, je odgovarajući na pitanja iz ove ankete takođe rekao da Partizan ima najbolje navijače od klubova koji se takmiče u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari