Majk Džejms: Zvezda dovede Vildozu i Kampaca, a ne plaća igrače 1foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

O Crvenoj zvezdi ne prestaje da se priča, u centru pažnje je zabrana registrovanja Fakunda Kampaca do kraja februara, pa argentinski plej do tada mora da igra samo ABA ligu i Kup Radivoja Koraća. Mnogi su izrazili stav povodom cele situacije, a poslednji u nizu bio je Majk Džejms, as Monaka i jedan od najboljih igrača u Evroligi.

Džejms je tako govorio za podkast „Basketnjuza“, gde nije okolišao, već je gađao u centar, piše Direktno.

– Kako od tima koji ne može da dovede velike igrače dođeš i dovedeš Vildozu i Kampaca? Potrošiš sav taj novac usred sezone, i onda ne plaćaš igrače? Ja sam samo zbunjen odakle je došao taj novac, kako sve to funkcioniše… – reči su Majka Džejmsa u podkastu Basketnews portala.

Da podsetimo, Zvezda je kažnjena zabranom registracije novih igrača do kraja februara, a u klubu sa Malog Kalemegdana je tinjala nada da bi tu odluku mogao da preinači Maršal Glikman, generalni direktor Evrolige. Međutim, u utorak je postalo jasno da od ublažavanja kazne neće biti ničega, pa će tako Kampaco crveno-beli dres u Evroligi nositi tek 2. marta protiv Bajerna, a do tada će da propusti još šest evroligaških utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari