Mari izgubio od 129. igrača sveta

Ostavite komentar


  1. ccccc…. i Mari prestao da jede meso, propasce, pod hitno da angazuje Obradovica !!!

  2. Pospišila nisam gledao ove godine, niti meč protiv Marija koji se igrao rano jutros. Činjenica da Endi, baš kao i prošle godine, škripi u prvom delu sezone (Doha, Australija, sad Indijan Vels), ali neka to nikog ne zavara. Podići će se Škot do Rolan Garosa, a kako ne brani mnogo poena, može mu se. Ove godine sam gledao nekoliko Dušanovih mečeva i zadovoljan sam. Ne, naravno, rezultatima, koliko neopterećenošču. Lajović je očigledno sazreo. Udarci su mu snažniji i precizniji, servis naročito. Mislim da ima šansi u meču s Pospišilom, dok u meču s Endijem, ne. Ako bi, kojim slučajem, pobedio, to bi ga gurnulo u prvih pedeset, što je velika stvar, jer bi imao prolaz na svaki turnir bez kvalifikacija i lakši raspored. Lajović je tip tenisera koji sporije teniski sazrevaju. .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.