Mario Hezonja zapevao „Volim te, Partizane“, pa ubacio 25 poena crno-belima (VIDEO) 1Foto: David Damnjanovic/Starsport.

Košarkaš Reala Mario Hezonja nije odoleo da pre početka utakmice 31. kola Evrolige, u kojoj je njegov klub pobedio Partizan sa 88:76, u jednom trenutku zapeva „Volim te, Partizane“.

Hrvatski reprezentativac ne krije da mu je Partizan najdraži klub (u Evroligi) i da voli da igra u Beogradu, što je potvrdio i sa 25 ubačenih poena crno-belima na sinoćnjoj utakmici.

Hezonja je bio na korak do dolaska u Partizan još na početku karijere, kada je kao tinejdžer 2010. godine razgovarao sa Duškom Vujoševićem o eventualnom dolasku u klub iz Humske.

Međutim, zbog velikog pritiska hrvatske javnosti ovaj transfer je propao pa je Hezonja, tada igrač Dubrovnika, umesto u Partizanu karijeru nastavio u Zagrebu.

Krilnom igraču Reala na kraju sezone ističe ugovor sa Madriđanima, a među klubovima koji se pominju kao najozbiljniji konkurenti za njegovo dovođenje su Panatinaikos i Dubai.

Ipak, navijači crno-belih se nadaju da bi Hezonja konačno mogao da zaigra u Partizanu, nadajući se da bi emocije mogle da budu snažniji argument od novca.

Snimak na kome se vidi kako hrvatski košarkaš peva sa navijačima Partizana Sport klubu je ustupila Maja Nastić iz agencije Promajasport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari