Mbape bi voleo da zaboravi ovaj 1. februar 1EPA-EFE/YOAN VALAT

Jedan od najboljih fudbalera današnjice propisno se ispromašivao za kratko vreme prvenstvenog meča, pa doživeo peh.

Kilijan Mbape imao je tri zicer prilike da postigne gol polovinom prvog poluvremena večerašnje utakmice Lige 1 sa Monpeljea, ali nije dao doprinos potonjoj pobedi na ovom gostovanju (0:2).

Dva puta je šutirao sa 11 metara, ali u tih par minuta nijednom nije iskoristio najidealniju šansu. Golman domaće ekipe se prvo nepropsino kretao, ali i bez toga centarfor Pari Sen Žermena nije pogodio.

Taj penal je poništen, ali ni ponovljeni jedanaesterac nije promenio situaciju, jer je čuvar mreže pročitao nameru osvajača drugog mesta sa reprezentacijom Francuske na Svetskom prvenstvu u Kataru.

I tu nije bio kraj katastrofalnoj realizatorskoj partiji i agoniji fudbalera s jednim od najvećih godišnjih zarada na planeti. Posle Lekomtove intervencije lopta se odbila o stativu do Kilijana, koji je promašio ceo gol.

Da stvar bude još gora, ubrzo se povredio i posle tražene izmene napustio teren. Za zabrinutost navijača pariskog kluba, ionako nezadovoljnih njegovom formom posle sjajnih rola na prošlogodišnjem Mundijalu.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari