Menadžer sprečio Vlahovićev transfer iz Juventusa u još veći klub, Real vreba svoju priliku 1EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

„Treće poluvreme“ zimske fudbalske pijace donelo još jednu atraktivnu priču, sa srpskim centarforom u glavnoj ulozi.

Dušan Vlahović potpisao je za Juventus početkom prošle godine, a posao vredan više od 80 miliona evra zaveden je kao najteži transfer nekog fudbalera sa naših prostora.

I krenuo je silovito u najtrofejnijem italijanskom klubu, međutim iz raznih razloga, a najviše zbog povrede, nije davao golove često koliko je to činio u Fiorentini.

Otuda su krenule spekulacije o njegovom napuštanju Stare dame ove zime, a kažnjavanje Juventusa oduzimanjem 15 bodova u Seriji A samo ih je umnožilo i pojačalo.

Nedeljama se pričalo i pisalo da će do kraja minulog prelaznog roka razdužiti crno-beli dres i preseliti se u Englesku, Španiju, Francusku…. tj. neki još veći ili bogatiji klub.

Španski As tako danas donosi priču o propalom transferu bivšeg igrača Partizana u Mančester junajted, koji je bio spreman da plati ogromno obeštećenje za mladog špica.

„Cilj je bio prodaja jednog od najskupljih fudbalera u istoriji Juventusa, koji je trebalo da bude nosilac igre do 2030. godine. On je sada postao balast i Juventus mora pod hitno da se reši srpskog fudbalera.

Juventus je u zimskom prelaznom roku dogovorio transfer sa Mančester junajtedom. Obeštećenje je trebalo da iznosi 100 miliona evra, a sa bonusima bi išlo do 120 miliona evra. Međutim, posao je u poslednjem trenutku upropastio menadžer srpskog napadača“, objavio je ugledni sportski dnevnik.

Pomenuti izvor informacija, kao i njegova konkurencija sa Pirineja tvrdi da bi u toj situaciji mogao da profitira Real, te da uprava osvajača najviše titula evropskog prvaka najozbiljnije razmatra Vlahovića kao opciju za naslednika vremešnog Karime Benzeme u skorijoj budućnosti.

Toliko da traži načina da što pre dodatno pokvari posao Crvenim đavolima, takođe vlasnicima nekoliko kontinentalnih kruna, to jest do kraja sezone dogovori dolazak strelca 10 golova ove sezone na „Santijago Bernabeu“. I veže ga na dug period, a Vlahović još jednom finansijski probije granice srpskog fudbala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari