Mesi bira društvo: U televizijski studio nikako s "magarcem" 1Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Argentinski fudbalski as Lionel Mesi bira društvo.

Njegova slava je toliko velika da joj neće štetiti to što je odbio poziv sportskog kanala njujorške televizijske kuće Si-Bi-Es (CBS) da bude gost u studiju u Majamiju, praktično kod svoje kuće budući da je od letos zvezda Intera iz tog grada.

Ženstveni šarm Engleskinje Kejt Abdo, poznatog televizijskog lica, kojoj je povereno da vodi emisiju o Ligi šampiona, nije urodio plodom. Mesi jednostavno nije hteo za isti sto s Džejmijem Karagerom, nekadašnjim engleskim reprezentativcem, koji je karijeru izgradio u Liverpulu.

Mesi bira društvo: U televizijski studio nikako s "magarcem" 2
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Argentinski as, još jednom dobitnik Zlatne lopte za najboljeg na svetu, nazvao ga je pre nepune dve godine magarcem u privatnoj poruci koju mu je poslao na Instagramu, otkrio je tada sam Karager. Mesi mu je zamerio na mišljenju koje je otišlo u etar o tome da je Pari Sen Žermen pogrešio kada ga je 2021. doveo u svoje redove posle njegove višegodišnje karijere u Barseloni.

Karager se dohvatio Mesija iz drugog plana, jer je primarno kritikovao odluku Mančester junajteda da u isto to vreme vrati Portugalca Kristijana Ronalda na Old Traford posle 12 godina.

 

U emisiji u Majamiju povela se stara rasprava o tome da li je bolji Mesi ili Ronaldo. Karagerov stav je bio da je Portugalac najbolji golgeter svih vremena, a da je Argentinac najbolji fudbaler ikada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari