Igor Milanovicfoto STARSPORT

Trofejni trener odlučio da progovori o kratkoj epizodi na klupi Novog Beograda.

Jedino što je sigurno jeste da Igor Milanović i uprava Novog Beograda nisu produžili saradnju, nakon isteka postojećeg ugovora, dok o svemu ostalom postoje razne teorije.

Jedna od njih je da je nekada slavnog igrača, a posle i trenera, iz redova aktuelnog vicešampiona Evrope oteralo bahato ponašanje kandidata za gradonačelnika Beograda, odnosno navodno mešanje Aleksandra Šapića u njegov posao.

Doskorašnji strateg Novobeograđana prvo nije hteo da komentariše te navode, ali je posle tvrdnje direktora Slobodana Sora da se iz novina saznalo da ih je Milanović napustio, odlučio da nagovesti svoju verziju razloga i okolnosti razlaza.

„Posle ovakvih izjava moraću da reagujem. Nisam uopšte mislio da se bavim ni Šapićem ni Sorom, ali ću javnosti morati da objasnim kroz šta sam sve prolazio u ova tri meseca rada sa Novim Beogradom. Ponavljam nikakve izjave o svom statusu nisam davao. Nisam trenutno u Beogradu ali po povratku ću sigurno imati šta da kažem jer me je izjava Slobodana Sora neprijatno iznenadila“, poručio je čovek koji je Novom Beogradu za nekoliko meseci doneo prvu titulu šampiona Srbije, istorijski trofej u regionalnom takmičenju i, na peterce izgubljeno, finale Lige šampiona.

Inače, Milanović je za Danas odbio da demantuje ili potvrdi tvrdnje Nova.rs da je bio žrtva šikaniranja klupske alfe i omege, takođe nekada vrhunskog vaterpoliste, dok je o svom poslednjem angažmanu kratko rekao „Nisam više trener“ (Novog Beograda).

U međuvremenu se pojavila informacija da preuzima Olimpijakos, međutim on sam kaže „ništa još nisam potpisao“,

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari