Miletić: Probili smo blokadu 1Foto: STARSPORT

Statistika pamti strelce, beleži izmene i ne zaboravlja „kartondžije“, ali oni što su bili u prilici da gledaju prvu ovosezonsku pobedu Partizana znaju da je Nemanja Miletić „kriv“ koliko i golgeteri Miroslav Radović i Nemanja Mihajlović za bodove osvojene na terenu Javora.

Levi bek ne da nije imao tremu od debija za crno-bele nego je od prvog minuta ubacio u treću brzinu, ne štedeći Ivanjičane ni na njihovoj ni na svojoj polovini igrališta, kao da nije među njima stekao superligašku reputaciju.

– Poklopilo se da sam debitovao baš u gradu u kojem sam proveo tri godine. Protiv Partizana sam pre samo tri meseca u dresu Javora igrao finale Kupa Srbije i mislim da je ta utakmica bila kruna moje dotadašnje karijere. Veoma su čudna osećanja i emocije. Poštujem Javor kao klub u kojem sam se afirmisao i postao igrač, ali Partizan je sada moj klub i drago mi je da sam ostavio dobar utisak na mojoj premijeri u novoj sredini – kaže dvadesetpetogodišnji fudbaler, jedan od prvih letnjih novajlija u Humskoj 1. Da nije bilo njegovog centaršuta ne bi Valerij Božinov pogodio prečku, a Miroslav Radović veštom reakcijom na taj odbitak doneo crno-belima prvo vođstvo u šestoj ovosezonskoj utakmici. Niti bi Nemanja Mihajlović bio u prilici za „poentira“ sa penala da njegov imenjak nije srušen pre toga tamo gde se faulovi te vrste kažnjavaju najstrožom kaznom.
Mada je igra Partizana u svakom segmentu (još) daleko od fudbala dostojnog ozbiljnog kandidata za titulu, Miletić veruje u lepše dane na Topčiderskom brdu.

– Pošto smo konačno probili psihičku i rezultatsku blokadu mislim da će sa novim šefom sve to ići bolje i da ćemo uskoro igrati onako kako se od nas i očekuje – optimista je novi starter Partizana, očigledno motivisan da se ustali na mestu uz levu aut liniju, gde je do skora neprikosnoven bio Miroslav Bogosavac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari