Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 1Foto: Infinity Lighthouse

Nova sezona NFL-a je počela ubedljivom pobedom Bafala Bilsa nad LA Remsima, a sa Vanjom Milićevićem, jednim od autora specijalizovanog podkasta posvećenom američkom fudbalu – 99 jardi, smo razgovarali o onome što ljubitelje ovog sporta može očekivati u narednih nekoliko meseci.

Prethodna sezona je bila jedna od najzanimljvijih u istoriji NFL. Dva kola pre kraja regularnog dela sezone veliki broj ekipa je imalo mogućnost da uđe u plejof. Kako vam se iz ove perspektive čini sezona za nama? Da li mislite da u skorije vreme može da bude neka takva podjednako zanimljiva ili možda i još zanimljivija?

Sezona za nama je bila izuzetno zanimljiva i to iz više razloga. Kada smo u podkastu 99 jardi radili naše prognoze bili smo prilično lošiji u poređenju sa sezonom pre te. Prethodna sezona je bila nepredvidiva, bilo je mnogo rezultata koji su nas iznenadili kao što je npr. bio nerešen rezultat Detroita i Pitsburga ili kada je u poslednjem kolu Džeksonvil dobio Koltse i izbacio ih iz plejofa. Ova sezona mislim da će biti još bolja i to pre svega zbog AFC gde postoji 13 od 16 ekipa koje legitimno mogu da igraju plejof. Naravno, ima samo sedam mesta u plejofu, ali za njega konkurišu svi izuzev Džetsa, Džeksonvila i Hjustona,dok sve preostale ekipe imaju realne šanše da se plasiraju u doigravanje. Što se tiče NFC, on je na vrhu baš jak i tu su u prvom planu Bakanirsi, Remsi, Pekersi, dok su ostali timovi poprilično slabiji u odnosu na AFC. U AFC ne znam ni ko je osvajač divizije. Možda Koltsi, jer se defanzivni end Tenesija Herold Lendri povredio pa je to veliki udarac za njih. AFC Zapad je najjača divizija po meni u poslednjih 20 godina i nemam predstavu ko bi mogao da je osvoji.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 2
Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Kako biste ocenili draft za nama, koje su ekipe najbolje birale na draftu po vama?

Svake godine se pojavljuju sjajni prospekti i pogotovo volim da pratim odbrambene igrače koji igraju više pozicija u timu. Baltimor je odradio sjajan posao. Uzeo je Kajla Hemiltona koji je jedan od najboljih prospekata, a pojačali su se i na poziciji centra i edž rašera gde su doveli Eda Odžabu koji je povređen, ali će se vratiti. Džetsi su sjajno birali. Imaju talente na sve strane, ali je njihova divizija baš teška, pa ćemo videti kako će se snaći. Detroit je sjajno birao, uzeli su Ejdena Hačinsona kao drugog pika.

Mnogi tvrde da će u AFC biti mnogo teže izboriti mesto u plejofu nego u NFC? Mislite li da bi to moglo da pomogne nekoj ekipi u NFC u osvajanju Lombradijevog trofeja?

Biće teško izboriti plejof u AFC. Možda bih izdvojio Bafalo Bilse zato što im je roster toliko popunjen na svim pozicijama i imaju dubinu, a čekaju da im se sredinom novembra vrati Tredevijus Vajt jedan od najboljih kornerbekova u ligi. I takva koncentracija kvaliteta u AFC-u bi možda mogla da pomogne onoj ekipi koja u NFC izađe kao pobednik i dođe do Superboula, ali ne mora nužno da znači da će se to i dogoditi. Mnogo je faktora tu kao što su povrede koje igraju ogromnu ulogu.

Roster koje ekipe ili ekipa vam se najviše dopada, odnosno ko ulazi najkompletniji u narednu sezonu po vama?

Po meni Bafalo Bilsi ulaze najkompletniji u novu sezonu. Potpisali su Von Milera, imali su prošle sezone najbolji sejfti duo. Za njih je veliki udarac što je Brajan Dejbul postao glavni trener Džajantsa, neće više biti ofanzivni koordinator u Bilsima, a on je dosta pomogao u razvijanju Džoša Alena, ali svakako mislim da će biti dobra konekcija Alen – Digs – Gejbrijel,  a očekuje se dosta od Ajzea Mekinzija. Samo je potrebno da trčanje malo više ukomponuju u napad i biće još opasniji. Za NFC mi je teško da kažem, jer je Bakanirse zadesio veliki broj povreda ofanzivne linije, tako da ćemo videti kako će to nadoknaditi. Pekerse bi trebalo gledati. Odbrana im je mnogo potcenjena i dosta su je popunili na draftu i oni su još jedna od ekipa koje su uradile sjajan posao na draftu. Eron Rodžers ima taj talenat da “pravi” hvatače. Devonte Adams kad je odlazio sa koledža nije bio veliko ime niti prospekt. Naravno, zbog svog rada je došao do ovih visina, ali je na njegovu karijeru uticao i Eron Rodžers. Videćemo ko će biti sledeći koga će on da “izgradi”. Remsi imaju zvezde u timu. Problem za njih bi mogla biti povreda lakta Metjua Staforda i videćemo koliko će na njega da utiče ista. I moram da izdvojim Iglse koji po meni imaju najbolju ofanzivnu liniju i odlično su draftovali ove godine. Imaju izuzetno popunjen roster. Mislim da mogu da sa lakoćom uzmu svoju diviziju. Od napretka Džejlena Hrtsa zavisiće rezultat Iglsa u plejofu.

Šta očekujete od Remsa i Bengalsa ove sezone, mogu li ponovo da se nađu u Superbolu?

Mnogo je teško da se to ostvari. Biće teže Bengalsima da stignu do Superboula iako su se više pojačali. I to pre svega mislim zbog konferencije. Oni su mnogo radili na unapređenju ofanzivne linije i vidi se da je mnogo bolja. To je moj utisak. Trebaće malo vremena da se uđe u ritam, na primer prva tri-četiri kola, kao Čifsima što je trebalo prošle sezone, ali kad budu ušli u ritam biće nezaustavljivi. Dao bih prednost Remsima zbog slabije konferencije i zbog elitnog talenta koji imaju na ključnim pozicijama. Eron Donald je najbolji defanzivac u ligi i jedan od najboljih igrača u istoriji, baš kao što je i Džejlen Remzi najbolji kornerbek u ligi, Kuper Kap je prošle godine imao najbolju sezonu u karijeri, tako da bih dao Remsima veću šansu da dođu do Superboula nego Benglalsima.

Rejdersi su između dve sezone doveli jednog od najboljih NFL igrača – Devonte Adamsa? Koliko oni mogu u ovoj sezoni?

Rejdersi su napravili sjajan potez što su trejdovali za Adamsa, ali mislim da je dovođenje Džoša Mekdenijelsa za glavnog trenera klučno za njihov uspeh. To se videlo i u predsezoni kada je ofanzivna linija i igra trčanjem bila sve bolja i bolja i to će biti nešto više u sistemu nego kod Petriotsa gde će biti više trkača, pa će moći više i da rotiraju. Problem za Rejderse je slabija odbrana i divizija u kojoj se nalaze. Nažalost Derik Kar jeste TOP 12 kvortebeka u ligi, ali u diviziji gde se na toj poziciji nalaze Rasel Vilson, Patrik Mahoms i Džastin Herbert on je četvrti kvortebek po kvalitetu. I to nije ništa loše za Kara koga bi mnoge ekipe želele da vide u svojim redovima, ali je takva situacija da Rejdersi u toj diviziji imaju najslabiju odbranu uz Čifse i to mora prvo da se popravi. Kada draftuješ, ti draftuješ kako bi pobedio ekipe u diviziji, jer ako njih pobediš ideš u plejof. Tako da će Rejdersi morati tome da se prilagode, iako u napadu imaju “troglavu zver” u vidu Devonte Adamsa, Hanter Renfroa i Darena Volera, pa Las Vegas može da ima dobru sezonu, ali će ti dueli protiv rivala iz AFC Zapada odlučiti da li će ići u plejof kao prošle godine.

Poznato je da navijate za Čardžerse. Koliko oni mogu da stignu daleko? Šta očekujete od Džastina Herberta? Prošle sezone je bio izvanredan, da li može da u ovoj sezoni bude i još bolji?

Herbert ima jedan od najvećih potencijala u ligi. Ima sve fizičke predispozicije, visinu, ima “top” u ruci, veoma je inteligentan, donosi jako dobre odluke na utakmicama. Za razliku od Buroa koji često ostaje u “džepu” i traži “big play”, Herbert ume da nađe igrače i u sredini, a ima opciju i “big play”. Dosta često iz igre iz prethodne akcije Čardžersi ne vuku na desno, Herbert istrčava na desno i baca dijagonalno ka nekom hvataču koji je već istrčao 30 jardi i samo čeka loptu. Očekujem od njega napredak, ali još veći napredak očekujem od glavnog trenera Brendona Stenlija i to će biti ključno da Čardžersi uđu u plejof. Pojačali su se neverovatno između dve sezone. Trejd Kalil Meka i potpisivanje Džejsi Džeksona su bili od ključne važnosti, a i još nekoliko defanzivnih teklova su potpisali. Ofanzivnu liniju su opet pojačali. Potpisali su Sonija Mišela što mislim da je odličan potez jer im treba trkač. Ostin Ekeler je dobar, ali nije taj “power bek“ koji će nositi toliko puta loptu. On više ide u “slot”, često igra hvatača, tako da Čardžersi u napadu imaju sve što je potrebno za uspeh. Bitno je da odbrana isporuči ono što se od nje očekuje budući da je prošle sezone bila jedna od lošijih u ligi. Neophodno je da ona bolje “pukne” pod Stenlijem. Mislim da su jedna od najtalentovanijih ekipa u ligi.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 3
Foto: EPA-EFE/PETER JONELEIT

AFC Zapad je možda i najjača divizija u NFL. Kolike su šanse da se i Rejdersi i Čifsi i Bronkonsi i Čardžersi nađu u plejofu? Da li se ikada pre desilo da se sve četiri ekipe iz iste divizije nađu u plejofu?

Nije se desilo da se sve četiri ekipe iz iste divizije nađu u plejofu. Male su šanse za to, ali nije da nepostoji takva mogućnost. To je moj “ball prediction” – hrabra procena, da će sve četiri ekipe iz ove divizije nekako ući u plejof. Denver je trejdovao za Rasela Vilsona i sad su mu produžili ugovor na još pet godina, dobiće 245 miliona dolara, od čega je 165 miliona dolara zagarantovanih. Jako je teško napraviti kvoterbeka. Kad imaš dobrog kvoterbeka ili probaš da ga zadržiš ili trejduješ za njega, jer takvog nećeš “napraviti”. Denver će biti mnogo bolji nego prethodne sezone kada su imali skor 7-10 sa lošijim kvoterbekom. Odbrana je mlada, ali odlična, pre svega seknderi. Čifsi su trejdovali Tajrika Hila, ali se postavlja pitanje kako će im napad izgledati. Draftovali su i oni dobro, Skaj Mur mi se mnogo sviđa, žao mi je što je Džastin Ros povređen. Videćemo kakve će šeme sad smisliti Endi Rid. Ofanzivna linija će im opet biti jako dobra. Mislim da će njihov trkač Edvards Eler biti mnogo bolji, tj. da će imati mnogo više prilika da se pokaže. Neće napad biti toliko eksplozivan kao kad je tu bio Tajrik Hil, mislim da će sada biti više deljenja lopti na sve strane i to će učiniti Mahomsa boljim kvoterbekom iako on već sada jeste u TOP 2 ili TOP 3 kvoterbeka u ligi. Ja nikada nisam video toliko kvalitetnih timova u diviziji kao u ovogodišnjem AFC Zapad-u. Oni su se toliko pojačali da su ta najzvučnija pojačanja stizala jedno za drugim. Odjednom su Čifsi ostali u mestu. Zapravo oni su godinama bili daleko ispred svih u ovoj diviziji. Ostali timovi su značajno napredovali.

Da li mislite da Tampa predvođena Brejdijem može da stigne do velikog finala?

Mislim da Tampa ne može ove sezone da stigne do Superboula, pre svega zbog ofanzivne linije koja ima veliki broj povreda. Previše je buke bilo oko Brejdija između dva sezone, prvo se penzionisao pa se vratio, pa je otišao 11 dana sa trening kampa što ne znači da će to da utiče na njegovu igru jer to je Tom Brejdi, najveći igrač svih vremena, ali mi nekako deluje da je Tampa oslabila. Bakanirsi bi trebalo da budu dobri, biće plejof ekipa, ali se neće prošetati kao pre dve godine do Superboula, jer su Sejntsi u njihovoj diviziji mnogo potcenejena ekipa, a ne sme se zaboraviti da su ih Seintsi dobili četiri puta u prethodne dve godine.

Neki vide Bilse kao nove šampione. Kako vam se oni čine?

Ja sam prošle godine rekao da će u Superboulu biti Bilsi i Pekersi i verujem da se nije desilo ono “ludilo” sa Kanzas Sitijem da bi Bilsi “oduvali” Bengalse i ušli u Superboul. Šta bi tamo bilo protiv Remsa je tema za sebe, ali Bilsi su već dve godine najkompletniji tim, a Džoš Alen je neverovatno napredovao u poslednje tri godine, što bi Amerikanci rekli – astronomski napredak, a kad god imaš tako elitnog kvoterbeka, TOP 5 kvoterbeka, uvek imaš šanse za uspeh. Uz to roster je tako dobro popunjen, a pre svega u odbrani, da ovaj tim može da dođe do samog kraja ove sezone. Na poziciji lajnbekera su izuzetno popunjeni, u napadu imaju jako puno “oružja” i kad se na to doda malo slabija divizija gde im je Majami najveća pretnja, mislim da tim iz Bafala uz prednost domaćeg terena može da ide u Superboul.

Može li Filadelfija da bude ispred Dalasa u NFC Istoku?

Apsolutno. To sam rekao i tokom drafta. Mislim da je Filadelfija mnogo bolja od Dalasa. Dalas je oslabio. Mnogo su “tanji” na poziciji hvatača. Sad se ponovo povredio Tajron Smit. Filadelfija ima bolju ofanzivnu i defanzivnu liniju. Jedino što Iglse može da zaustavi je kvoterbek Džejlen Hrts odnosno njegov dalji (ne)napredak, ali svakako mislim da Fila može da se prošeta kroz konferenciju i ne bi me iznenadilo da na kraju regularnog dela sezone imaju 12 ili 13 pobeda, baš kao Dalas prethodne sezone. Za plejof je potrebno i iskustvo, pa ćemo videti kako će se Iglsi tamo snaći.

Seintsi bi možda mogli biti “nagazna mina” za mnoge ekipe ove sezone. Koliko vam se sviđa njihov roster?

Mnogo. Potpisali su Džarvisa Lendrija, dobro su draftovali, imaju brutalne hvatače, Kalvin Hemera je takođe tu. Ne treba zaboraviti da su Sejntsi na početku prošle sezone imali skor 5-2 i da su išli ka plejofu. Njihova odbrana je prepuna talenata. Istina je da su im otišla dva sejftija, ali je dobro to što Sejntsi umeju da prave igrače koje draftuju. Otišao je i levi tekl, ali i dalje verujem da će biti dobri. Oni imaju “Tampin broj”, a susret sa Tampom će biti pravi spektakl. Sigurno je da im Brejdi nije zaboravio “nulu” od prethodne sezone, jer je prošlo 15 godina kako je Brejdi imao “nulu” na nekom meču i takve stvari se ne zaboravljaju, ostanu u glavi. A znamo kakav je Brejdi, voli da se sveti i ja ga potpuno razumem jer je to taj sportski ego, ali u svakom slučaju mislim da Seintsi ulaze u plejof i da će biti veoma nezgodna ekipa na koga god budu naleteli tamo.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 4
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Šta po vama mogu da urade u ovoj sezoni Pitsburg, Baltimor i Indijanapolis Koltsi?

Mislim da će Koltsi osvojiti diviziju. Met Rajan je mnogo bolji kvoterbek u odnosu na Karsona Venca. Jeste Venc igrao dobro prethodne sezone, ali je bilo nekoliko mečeva protiv ozbiljnih ekipa gde je popustio i zbog njega su Koltsi izgubili te utakmice. Koltsi sada sem Rajana imaju i brutalnu odbranu, verovatno TOP 5 odbranu u NFL-u, imaju najboljeg trkača, ali su upitni hvatači i videćemo kako će Rajan da ih razvija tokom sezone. Što se tiče Pitsburga, jedino pitanje je pitanje kvoterbeka. Piket je bio sjajan u predsezoni, ali je bio i Trubinski. Trubinski će dobiti priliku na mestu startnog kvoterbeka. Na ovogodišnejm draftu meni je omiljeni kvoterbek bio Malik Vilis zbog talenta u ruci. Naravno, ima dosta da napreduje i to smo videli u predsezoni u dresu Tenesija. Piket ima talenat da nađe igrača, ali mu fale predispozicije za to mesto na terenu. Imaju mlade nade poput Džordža Pikeca, Klejpul je takođe fantastičan igrač, Najdži  Heris je TOP 5 raninbek u ligi, odbrana im je prošle sezone bila dobra, a sada je i još bolja. Stilersi će igrati neki “old school” fudbal. Oni su “fabrika” za hvatače. Samo ih prave. U poređenju sa Baltimorom koji ne može da ih „napravi“ nikako, Stilersi ih “prave” konstantno. Mislim da će ofanzivna linija biti ključ za Stilerse, baš kao i pozicija kvoterbeka. Ako budu imali stabilnost, mogu biti plejof ekipa. Ako budu menjali igrače na mestu kvoterbeka, mislim da će imati nezgodniju sezonu i skor 8-9 ili 9-8. Odbrana Pitsburga mi je najbolja u ligi uz odbrane Bilsa, Koltsa, Pekersa, Čardžersa i Seintsa.  Za Baltimor je najbitnije da izbegnu povrede. Dok je Lamar Džekson igrao prošle sezone imali su skor 8-3, a onda se povredio i od tada su dobili samo jednu utakmicu. Tako da je to ključ za Baltimor – zdrav Lamar Džekson. Sa njim će imati i igru trčanjem, a i svakako su i mogući osvajači divizije.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 5
Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Koliko mogu Pekersi bez Devonte Adamsa?

Pekersi mislim da mogu dosta daleko da doguraju bez Devonte Adamsa. Igraće malo drugačiju igru. Odbrana je brutalna, imaju dubinu na svakoj poziciji u odbrani, mislim da će više u igri koristiti trčanje. Biće bitno da ofanzivna linija igra bar na pristojnom nivou. Dosta će na to da utiče i Eron Rodžers svojim zvanjem akcija na liniji skrimidža. Eron Rodžers je najbolji igrač, dvostruki MVP zaredom jasno je da će i za njega biti izazov sada kada kraj sebe nema Devonte Adamsa, najboljeg hvatača u ligi pored Kupera Kapa, ali mislim da Pekersi mogu ponovo da stignu do finala konferencije. Naravno to zavisi i od divizije NFC Sever, ali mislim da Grin Bej to može da ostvari.

Majami se izuzetno pojačao između dve sezone, a prethodne sezone je bio blizu ulaska u plejof. Da li Dolfinsi mogu da se za nešto više pitaju u AFC?

Mislim da mogu. Prethodne dve godine su imali deset pobeda, koliko i prethodne, ali Dolfinsi su se sada toliko pojačali, a doveli su i novog trenera Majka Mekdenijelsa koji je bio koordinator trčanja u San Francisku, a videli smo šta su Najnersi uradili sa Dibo Semjuelsom. To “ludilo” od trčanja gde ti u “moušn” stavljaš Trent Vilijamsa i levog tekla koji prosto “gaze” ljude i Dolfinsi su zato i potpisali Terona Armsteda, levog tekla iz Seintsa. Vadl je po meni neverovatan hvatač i mislim da će tandem Hil – Vadl biti ogroman problem većini odbrana jer se mnoge nikada nisu susrele sa tom brzinom. Hil koji je 4,2 i Vadl koji je 4,3 (toliko trče na 40 jardi) imaće i rotaciju, koja će biti od velike važnosti. Odbrana je veoma dobra, ako se dobro uklopi mislim da može da bude TOP 10 u ligi ove sezone. Slična je situacija kao u Iglsima, ostaje im pitanje kvoterbeka. Videćemo da li je Tua taj kapacitet. Da imaju Lamara Džeksona ne bismo postavljali nikakvo pitanje i rekli bismo da su Superboul tim. Ovako ostaje da vidimo u prvih mesec dana kako će to sa Tuom da se uklopi i funkcioniše i ako sve “klikne” Majami može da bude veoma opasan.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 6
Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

San Francisko je ipak zadržao Džimi Garopola u svojim redovima. Da li mislite da će on igrati u ovoj sezoni? Da li bi možda zbog svog iskustva mogao dobiti šanšu u plejofu kada bude dosta teških i neizvesnih trenutaka i utakmica?

Ne verujem. Jedino ako se Trej Lens povredi on može da dobije šansu da zaigra. On je verovatno najbolji “back up” kvoterbek u ligi, ali to će više značiti Lensu u “kvortebek sobi”, to iskustvo Garopula pored terena će biti ključno pošto neće Kajl Šenehen biti stalno kraj mladog Lensa. Tu će biti Garopolo, više u ulozi mentora. On svoje iskustvo može da prense na Lensa koji će biti kvoterbek broj jedan kako su iz te franšize i najavili. Čak i ako fanovi budu tražili Garopola u igri, on šansu neće dobiti jer će se Kajl Šenehen držati Trej Lensa. I ako uđu u plejof, Lens će i tamo imati ulogu startnog kvoterbeka. U suprotnom mu mogu poljuljati samopozdanje. Nešto slično se desilo i Baltimoru sa Lamar Džeksonom, oni su ga istrpeli i sada su dobili jednog od najboljih kvoterbekova u ligi.

Može li Minesota da stigne do plejofa?

Da. Apsolutno. Mislim da Dalas neće biti u plejofu. Očekujem da Minesota, Seintsi i Najnersi budu učesnici plejofa. Minesota ima novog glavnog trenera kao i ofanzivnog koordinatora, njihov najbolji hvatač Džastin Džeferson je već rekao da je oduševljen novom ofanzivnom šemom i kaže da samo vidi veći napredak ekipe nego prošle godine.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 7
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Koja ekipa bi po vama mogla da iznenadi ove sezone?

Odlično i teško pitanje. U NFC bih kao pozitivno iznenađenje izdvojio Detroit. Meni se njihov roster mnogo sviđa. Ofanzivna linija im je u TOP 10 u ligi, na poziciji centra i desnog tekla imaju odlične igrače kao i na poziciji garda, a i defanzivna linija im je veoma dobra. Prošle sezone su imali tri pobede i jednu nerešenu, ali su u tri-četiri utakmice bili jako blizu pobede, tako da mislim da Lajonsi mogu da prijatno iznenade u ovoj sezoni. Što se tiče AFC-a, izabrao bih Nju Ingland i to kao negativno iznenađenje.  Po meni oni neće ući u plejof, a moguće je da će imati i više poraza nego pobeda, dakle imaće slabiji učinak nego prošle sezone.

Milićević: Sve četiri ekipe iz AFC Zapad će ući u plejof, tamo neće biti Petriotsa 8
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Od kog igrača očekujete da “eksplodira” u ovoj sezoni?

Očekujem od Trevor Lorensa da ima mnogo bolju sezonu nego što je bila prethodna. Tu je i novi trener. Mislim da će Džejlen Vadl imati sjajnu sezonu zato što je tu Tajrik Hil i jer će odbrane biti fokusirane na njega te će Vadl dobiti mnogo više prilika u napadu. Očekujem od Bejkera Mejfilda da ima dobru sezonu. Nismo se dotakli Karoline, ali iako je sa razlogom dosta kritikovan u prošlosti, čini se da je malo podcenjen. Pantersi nisu loš tim, tako da mislim da će Mejfild biti mnogo bolji nego prošle godine. Od rukija mi se dopada Džord Pikens i mislim da će uskoro postati hvatač broj jedan Pitsburga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari