Milivojević: Platio sam svoje mišljenje 1Foto:EPA

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević tvrdi da su ga selektor Mladen Krstajić i FSS kaznili zbog toga što je izneo svoje mišljenje da je na Svetskom prvenstvu u Rusiji trebalo da se bolje odigra protiv Švajcarske i Brazila.

Podsetimo, pomoćnik selektora Srbije Milan Obradović rekao je da je Milivojević na Mundijalu „pokušao da izazove puč“ nagovarajući igrače da pređu kod njegovog menadžera Faljija Ramadanija.

– Mislim da smo se previše kockali u poslednjih 15 minuta (protiv Švajcarske, 1:2), gde smo uzeli bespotrebni rizik. Moje mišljenje je da nije bila logična izmena, ne što sam ja bio zamenjen. Da sam bio zamenjen za nekog veznog igrača, ja bih to maksimalno prihvatio, ja sam i ovako prihvatio, ali i nisam jer mi je bilo mnogo stalo da napravimo nešto na Svetskom prvenstvu jer znam da imamo kvalitet i dobru reprezentaciju. Kockali su se time, na kraju smo platili glavom, na kraju sam i ja platio glavom jer sam rekao svoje mišljenje. Onda su posle toga usledili napadi u javnosti koji veze nemaju sa fudbalom, koji su me još više okrenuli protiv njih – rekao je Milivojević za Sport klub.

Milovojević je naglasio da veruje da ga saigrači iz reprezentacije podržavaju jer „svi znaju šta je istina“. Dodao je i to da ne veruje da će uskoro biti deo tima „orlova“.

– Kod njih bih se teško vratio, ne volim da radim sa ljudima koji lažu, koji izmišljaju. Ja nisam takav, volim da dam celog sebe za tim, da maksimalno izguram i da se žrtvujem koliko mogu za tim. Znam ko sam, znam šta sam, stojim iza svojih reči, a sa njima ću teško raditi u budućnosti – zaključio je Milivojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari