Milojević pred Radnički: Fokusiran sam samo na svoju ekipu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas pred duel sa Radničkim da je usmeren samo na svoj tim, i da nema vremena da prati šta se dešava u Radničkom.

„Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu“, rekao je Milojević, a preneo klub.

Zvezda će sutra od 19 časova gostovati niškom Radničkom u Meču 25. kola Superlige Srbije.

Radnički je pred meč sa Zvezdom ostao bez trenera, pošto je šef stručnog štaba Nikola Trajković posle poraza od Železničara podneo ostavku.

Milojević je rekao da sutra neće zbog povrede moći da računa na Dragovića, kao ni na Lučića koji je doživeo težu povredu i odsustvovaće šest meseci.

„Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga (Dragović) brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić… Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro“, dodao je trener Zvezde.

On je izjavio je da je potebna podrška mladim igračima i da je oni imaju od njega.

„Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu“, zaključio je Milojević.

Zvezda je na drugom mestu na tabeli sa bodom manje od prvoplasiranog Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari