Miloš Teodosić se vratio u ekipu posle jednomesečne pauze: Ostale su nam još četiri utakmice, moramo da odigramo muški 1Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić vratio se na parket posle mesec dana pauze u porazu od Panatinaikosa (89:76) u 30. kolu Evrolige.

Iako je pokušao da pokrene igru svog tima u napadu, bilo je očigledno da nije u formi,  a za nešto više od 17 minuta u igri postigao je  samo četiri poena, sve sa linije za slobodna bacanja.

– Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim – rekao je Teodosić, a zatim se osvrnuo na duel sa Atinjanima:

– Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo.

Plejmejker crveno-belih nije bio zadovoljan suđenjem.

– Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški. Sledi Virtus, njima pobeda treba, ali mi idemo da pobedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa.

Teodosić je objasnio i šta je nedostajalo njegovoj ekipi da bi stigla do pobede nad Panatinaikosom.

– Falilo je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa pravljana za velike uspehe. Pružili smo im otpor u nekim delovima utakmice, ali su bili bolji. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo igrali, ali bi trebali da budemo bolji – izjavio je košarkaš Crvene zvezde.

U narednom, 31. kolu crveno-beli igraju u “Areni” protiv Virtusa, a ovaj duel je na programu u petak 21. marta (19.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari