Miško Ražnatović o Dejanu Milojeviću: Učiniću sve da se nikada ne zaboravi sve što si uradio za mene, Megu i svetsku košarku 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Ceo košarkaški svet oprašta se od Dejana Milojevića, koji je preminuo juče u 47. godini života.

Nakon zapažene košarkaške, Dejan Milojević počeo je i veoma uspešnu trenersku karijeru, te je do poslednjeg dana košarka bila njegov život, kako je rekao u jednom od svojih gostovanja u podkastima.

Menadžer Miško Ražnatović bio je veoma značajan za put koji je Milojević odabrao, jer ga je on postavio za trenera Mege, što je zapravo bila velika prekretnica za klub, kao i za karijeru tada veoma mladog Dejana Milojevića.

U tom klubu je Milojević izgradio mnoge košarkaše od kojih su neki danas nosioci igre u najuspešnijim evropskim i svetskim klubovima – Nikola Jokić, Vasilije Micić, Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Timoti Luvavu, Ivica Zubac, Boban Marjanović, Marko Simonović, Goga Bitadze, Nemanja Dangubić, Nenad Miljenović…

Miško Ražnatović je na društvenim mrežama ukazao da će uraditi sve kako se nikada ne bi zaboravila Milojevićeva zaostavština.

„Nikada nisam video sliku sa užasnijom simbolikom. Gledajući je, još mi je teže da opišem šta smo sve prošli, a još teže šta si sve uradio za mene, Megu i svetsku košarku! Uvek sam mrzeo priče o neizbrisivim tragovima, ali ne postoji bolji opis za tvoje delo! Vecna slava Dejane“, napisao je Ražnatović, uz zajedničku fotografiju.

Istu fotografiju Ražnatović je objavio i na Instagramu, gde se ponovo oprostio od prerano preminulog trenera.

„Današnji svet je pun nepravdi, a ovo je sigurno jedna od najvećih! Učiniću sve da se nikada ne zaboravi sve što si uradio za mene, Megu i celokupnu svetsku košarku“, napisao je Miško Ražnatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari