Mladi košarkaši odigrali prvi trening meč sa selekcijom Severne Makedonije 1Foto: Grad Zrenjanin - /Mladi košarkaši na pripremama

Sinoć je u Zrenjaninu, na parketu Kristalne dvorane odigran prvi od dva trening meča protiv selekcije Severne Makedonije.

Makedonci su bili uspešniji i slavili rezultatom 66:54, ali su nastupili sa selekcijom U19 , godinu dana starijom i iskusnijom.

Rezultat nije u prvom planu, kako navodi trener selekcije Vladimir Đokić, već prilika za sve igrače da nastupe na parketu “Kristalne dvorane”, u kojoj ovih dana i treniraju.

Naime, košarkaška selekcija Srbije do 18 godina u Zrenjaninu realizuje deo priprema za FIBA Čelendžer u Skoplju, koji će se održati od 3. do 8. avgusta.

Mladi košarkaši Srbije, godište 2003. i 2004. koje vodi trener Vladimir Đokić, završavaju pripreme za turnir u Skoplju, nakon što su se pre nešto više od mesec dana okupili u Beogradu i potom trenirali na Zlatiboru i u Vršcu.

Dvomeč protiv Severne Makedonije, domaćina FIBA Čelendžera, ujedno predstavlja i generalnu probu naših juniora za to takmičenje, nakon što su tokom priprema odmerili snage u po dva meča protiv vršnjaka iz Rusije, Slovenije i Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari