Mladi Srbin oduševio asove Bajerna 1foto: FK Bajern

Tomas Tuhel sve više veruje 19-godišnjem veznjaku zbog kojeg je selektor Dragan Stojković krenuo u diplomatske aktivnosti.

Bavarci su još jednom obesmislili derbi sa Borusijom iz Dortmunda.

Iako je u predigri delovalo da utakmica može biti rezultatski neizvesnija, Bajern se iz Dortmunda vratio sa ubedljivih 0:4.

Hari Kejn je novim het-trikom obeležio susret, međutim, za dobijenih pola sata Aleksandar Pavlović je oduševio svoje saigrače, pogotovo one najiskusnije.

Uostalom, kumovao je trećem golu engleskog asa, tako što je presekao loptu na sredini terena i onda omogućio saigračima da iz kontre dođu do realizacije.

Srbin rođen i odrastao u nemačkoj pre 19 godina, asistirao je Kejnu za njegov treći gol na utakmici. O tome kako je odigrao svedoče i izjave dokazanih asova bavarskog giganta.

– Dopada mi se kako igra, dobro se slažemo… Uvek mnogo vremena provodim sa mladim igračima… Dok se zagrevamo – naveo je Tomas Miler.

Osvajač Lige šampiona sa Bajernom, Miler je otkrio da na treninzima voli da igra sa Pavlovićem.

– Napred je uvek nešto moguće kada je on tu. Može nešto da napravi, uvek drži glavu gore. Ima osećaj, ne dozvoljava da ga niko obori, a ima i ono što ste videli protiv Borusije: ima srca u tim kostima.

Pavlović je priliku dobio u srcu manevra. Igrao je zajedno sa Goreckom, iskoristivši priliku u odsustvu Jožue Kimiha.

– Zabavno je gledati ga kako upija sve. Nisam osetio da je nervozan ili nešto slično. Ušao je u utakmicu mirno i čak namestio gol, tome smo se i nadali – pohvalio je Gorecka mladog Srbina.

Zbog partija 19-godišnjeg fudbalera, stasalog u Bajernu, Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, nameren je da uloži maksimalan napor kako bi ga ubedio da zaigra za seniorsku reprezentaciju zemlje njegovih roditelja. Dobra je stvar ta da Pavlović ima državljanstvo Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari