"Molio sam boga da mi Vildoza doda loptu": Junak Zvezdine pobede znao da će pogoditi ključnu trojku 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nemanja Nedović nije imao dileme oko toga da će provući loptu kroz mrežicu u zadnjoj akciji protiv Partizana.

Svašta su košarkaši Crvene zvezde prošli u borbenoj, izjednačenoj i uzbudljivoj utakmici 12. kola Evrolige, ali im je trojka iskusnog beka, dve sekunde pre kraja, donela slavlje u premijernom susretu večitih rivala u elitnom takmičenju.

„Kada sam video Vildozu da prodire, molio sam boga da mi doda loptu. Video sam da imam prostora da se namestim za šut i lepo šutnem. Uvek verujem u sebe, pa sam verovao i u toj situaciji“, blista od sreće Nedović, koji je pre tog jednog, ali vrednog pokušaja imao šest neuspelih šuteva sa linije za tri poena.

Od dolaska Duška Ivanovića tim sa Malog Kalemegdana samo ređa pobede u Evroligi, pa je protiv crno-belih lupio petu „recku“ i dodatno popravio plasman.

„Ne smemo da poletimo posle svega, moramo ostati fokusirani i nastaviti da dajemo sve od sebe. Na svakoj sledećoj utakmici. Nije večeras bilo lako igrati pred 18 ili 19 hiljada ljudi ni vratiti se posle naleta Partizani, ali ostali smo složni i nismo odustajali“, podvlači Nedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari