Momčilo Vukotić dosadu najbolje „ubija“ slikanjem

Legendarni fudbaler Partizana pronašao lek za izolaciju

Ostavite komentar


  1. Veliki pozdrav ..Obradovao sam se kada sam ugledao sliku.Kao tinejdzer, godinama sam sa „Juga“ uzivao u igri velemajstora.Bio si miljenik Juga Moco.Da te persiram ,sto bi bilo kulturno, meni je nemoguce.Rod rodjeni,Moco,bio i ostaces . Sve najbolje ti zelim.Hvala ti .

  2. Eh, kad se setim, dolazi Moca kod svog, sada pokojnog, kuma Mukija na Kanarevo brdo, mi klinci iz kraja „kličemo“: Mocoo, Mocoo… Većinom Partizanovci, Zvijezdaši samo pojedini od nas.

  3. Naravno da je izbor najboljeg stvar ukusa, ali Moca je bio faktor+, onaj koji čini razliku i to sa šmekom.
    Da si nam živ legendo!

  4. Iz nekog nepoznatog razloga administrator ne objavljuje moje komentare,,,mozda sto su iz inostranstva,Kanade,,,pa da probam jos jednom i da se poklonim najvecem kapitenu i coveku Moci Vukoticu,,,takvog kapitena,nikad necemo imati ni biti,,,na jednoj strani je bio Moca a na drugoj Djaja,,,bila su to neka druga vremena i normalni ljudi,,,
    Moco legendo ,hvala ti za najlepse dane na jugu,hvala ti i za bezbriznu mladost,
    Tvoju sliku i knjigu Moca drzim kao svetinju.
    Vidimo se u balonu u Zemunu,

    1. Ne uzbudjuj se previse sto ti ne objavljuju komentare , i mene uvek izbrisu, nije to zato sto pisemo iz inostranstva, to je zato sto moramo jos vise d ase potrudimo, d arazmisljamo sta pisemo! DA, Moca je legenda, obozavao sam ga, pravi vodja tima, majstor fudbala! Kad treba i strog, kao onda kad je u sred meca mladog Zavisu povukao za uvo pred svima, jer je malo preterao.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.