Monako veruje Obradoviću 1EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Srpski košarkaški trener dobio novi ugovor.

Sve što nije stigao, mogao ili umeo sa Crvenom zvezdom, Saša Obradović je uradio sa Monakom. I nagrađen je za sve te rezultate od prošle sezone.

Čelnici francuskog kluba su svoje zadovoljstvo njegovim trenerskim metodama i rezultatima izrazili ponudom za novi, trogodišnji ugovor, a nekada odlčni igrač prihvatio je nastavak saradnje.

WNaše ambicije za narednu sezonu su još veće nego prethodne. Ne smemo to da krijemo. Osvajanje šampionske titule u Francuskoj je za nas bila veoma važna stvar, ali i za zajednicu i navijače. Moramo da se pokažemo i u Evroligi, kako sledeće godine tako i u godinama koje dolaze“, izjavio je tim povodom Obradović.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije preuzeo je Monako prošlog decembra i „kliknuo“ s ekipom posle ostavke Zvezdana Mitrovića. Toliko da su ušli u Top osam Evrolige i sve do petog meča imali šanse da prođu Olimpijakos.

Pre Monaka i Crvene zvezde, naš stručnjak vodio je još Lokomotivu Kubanj, Donjeck, Kijev, Keln, Albu… Prvi mandat u Monaku trajao je godinu dana (2019-2020).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari