Mozzart podržao rukometaše Vojvodine na šampionskom putu 1Foto: Promo

Već osam godina niko ne može da ih skine sa trona u Srbiji, a sada ponovo kreću u pohod na nove uspehe! Rukometni klub Vojvodina sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu, u kojoj će braniti titulu prvaka, Kup Srbije, učestvovati u regionalnoj ligi i na evropskoj sceni. Podršku na šampionskom putu pružiće im kompanija Mozzart, koja je postala sponzor novosadskog velikana.

Ugovor je potpisan do 2024. godine, a predsednik kluba Milan Đukić kaže da se nada da će se niz uspeha na domaćim i regionalnim takmičenjima nastaviti uz podršku kompanije Mozzart, ali i napraviti ozbiljan iskorak na evropskoj sceni.

“Pred nama je  još jedna uspešna sezona, a ova saradnja samo je potvrda naših uspeha. Pre svega devet trofeja, od čega je osam vezanih titula prvaka Srbije. Veliko nam je zadovoljstvo što nam Mozzart postaje sponzor u ovom trenutku. Posebno nam je kod ove kompanije značajno što su lideru u društvenoj odgovornosti, te verujem da ćemo se i mi uključiti u njihove akcije i poboljšati ovaj segment, a samim tim učiniti nešto lepo za Novi Sad i Vojvodinu”, rekao je Đukić.

Iz kompanije Mozzart poručuju da su ponosni što imaju priliku da sarađuju sa pravim šampionskim kolektivima u našoj zemlji.

“Nadamo se da ćemo ovim partnerstvom i novim ulaganjem u sport u našoj zemlji pomoći klubu u ostvarivanju ambicija u narednom periodu. Nedavno smo otvorili i besplatnu školu rukometa, koji već nekoliko meseci pohađa 100 dečaka I devojčica što nam pokazuje da je rukomet veoma popularan sport u našoj zemlji. Nadamo se da ćemo sada sa RK Vojvodina zajedničkim akcijama raditi na dodatnoj popularizaciji rukometa i poboljšalju uslova za bavljenje ovim sportom”, zaključio je generalni direktor Mozzarta Slobodan Prodanović.

Podsetimo, RK Vojvodina osnovana je 1948. godine.  Osim bogate riznice trofeja, Vojvodina je dobitnik mogih priznanja, poput, Spartakove nagrade kao najprestižnijeg priznanja u Vojvodini, zatim Novembarske povelje Grada Novog Sada, uz mnoga druga priznanja na nivou republičkih i lokalnih rukometnih saveza i sportskih asocijacija. Osim seniorske, imaju i sve mlađe selekcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari