Aleksandar Aco Petrović očekuje reakciju vlasti u Srbiji: Boriša Simanić je izgubio bubreg igrajući za reprezentaciju, država da ga stavi na listu osvajača medalja

Ostavite komentar


  1. Eh, kakva tužna sudbina. Mlad čovek koji je imao snove i planove u sekundi poluinvalid. Uništena karijera i pomeren život. Želim mu brz oporavak i puno strpljenja u daljem životu. Nadam se da ga neće brzo zaboraviti.

  2. Naravno, bravo za predlog. Strašno je šta se dečku desilo. Znači da neki nisu blesavi što neće da igraju za svoju zemlju, svesni rizika a ne bi ni da se „cimaju kad kinte nema“!

  3. Kakav je bre to sport gde te neko toliko odvali da na kraju ostaneš bez bubrega?! To je sve samo ne sport i sportsko ponašanje…besni, bahati, nadobudni…Prestrašno!

  4. Застрашујуће је када тако млад останеш без тако важног органа, једино је срећа у несрећи што су бубрези парни органи . Подршка за младог човека.

  5. Olako je sve to uradjeno. Sta ce drzava da uradi, sada je za ovog momka manje vazno. Nadam se da ce se brzo oporaviti.

  6. Čoveku koji je izgubio bubreg u utakmici sa Južnim Sudanom (lakat i udarac jak nije bio slucajan) treba da dobije ogromnu odštetu i plus penziju. Za sve ovo moraju da reaguju visoke državne institucije i Južnog Sudana i Srbije!!!

  7. Држава и КСС треба да туже Ј.Судан и играча јел тај потез нема везе са кошарком.Ко је гледао Французе са њима као да је џиуџиц а не кошарка.Човек је зајашио ногом око врата противника где је ту кошарка.

  8. Siledžiju primereno kazniti za izuzetnu grubost, a našem asu svako poštovanje i država da ga ne zaboravi!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.