MVP plej-ofa Arkus lige Zlatanović ostaje sa rukometašima Radničkog iz Kragujevca 1Foto: RK Radnički Kragujevac

Iskusni golman Dejan Zlatanović ostaje u redovima Rukometnog kluba „Radnički” iz Kragujevca.

Rukometni klub Radnički je minule sezone plasmanom na treće mesto Arkus lige, izlaskom na evropsku scenu i učešćem na završnom turniru Kupa postigao najveći uspeh od osnivanja i bio apsolutni hit prvenstva.

Po mišljenju uprave kluba – plenili su igrom širom rukometnih terena u Srbiji, a jedna od glavnih karakteristika je bila granitna odbrana kojom je komandovao iskusni čuvar mreže Dejan Zlatanović (43), koji je pravi dokaz sintagme da su golmani kao vino – što stariji to bolji.

Zlatanović je u doigravanju četiri puta proglašavan za najboljeg igrača utakmice, što mu je donelo zasluženu i laskavu titulu MVP plej – ofa Arkus lige.

Tokom prelaznog roka, prekaljeni čuvar mreže je produžio ugovor sa šumadijskim superligašem i predstavljaće jednu od udarnih pesnica tima u iskušenjima koja ih očekuju, najavljuju iz RK „Radnički” Kragujevac.

– Nakon veoma uspešne sezone u Arkus ligi, trećeg mesta i izlaska u Evropu, odlučio sam da nastavim saradnju sa Radničkim. Odluka je bila laka zato što mi Kragujevac kao sredina izuzetno prija i atmosfera u klubu je odlična. Nadam se da ćemo u novoj sezoni nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima, poručio je MVP plej-ofa Arkus lige Dejan Zlatanović.

Po njegovim rečima, klub iz Kragujevca očekuje izuzetno teška sezona, ali se on nada da će uz dobar rad i dobru atmosferu koja vlada među igračima uspeti da ispune cilj.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari