Na "Dragau" će makedonska reprezentacija imati podršku oko 2.500 navijača 1Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Uoči istorijske utakmice u baražu za plasman na SP večeras između Portugala i Severne Makedonije, reprezentacija južnih suseda imaće podršku oko 2.500 navijača.

– Jutros iz Skoplja su put Porta odletela tri čarter leta sa makedonskim navijačima, a mnogo njih iz dijaspore će u Porto stići svojim vozilima – kaže u telefonskoj izjavi za portal Danasa Milorad Stojmanovski, urednik u dnevniku „Sloboden pečat“.

On kaže da je Fudbalska federacija Severne Makedonije os FIFA dobila 2.500 ulaznica, te da je čarter aranžman za odlazak na istorijski meč koštao 500 evra.

– Portugalci će biti pod psihološkim pritiskom moranja da pobede, tu vidim šansu za makedonsku reprezentaciju da ostvari istorijski podvig – komentariše za Danas Stojmanovski.

Na centralnom gradskomTrgu „Makedonija“ u centru Skoplja biće preko video bima biće direktno prenošena utakmica dve reprezentacije.

Utakmica finala baraža za plasman na SP u Kataru u novembru ove godine između Portugala i Severne Makedonije igra se večeras od 20,45 sati na stadionu „Dragao“ u Portu, a prenos je na Kanalu Sport klub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari