Na širem spisku Đorđevića za SP 34 imena

Ostavite komentar


  1. Po meni Đorđević će izabrati sledeće igrače: Teodosić,Jović,Micić, Nedović,Bogdanović,Simonović,Kalinić, Bjelica,Mačvan ili Birčević ili Lučić i Raduljica,Jokić i Marjanović,možda bude u nekoj formaciji i Gudurić ili Jelovac ili Kuzmić,mada mislim,da će svi momci koji su igrali u kvalifikacijama kao što je Đoković,Milutinov,Jaramaz,Peno svakako uz Zagorca i novu nadu Nakića,ako bude igrao definitivno za nas biti okusnica u Olimpijskom ciklusu posle Tokija 2020. a da će do tad dobijati šansu,da osete igranje u reprezentaciji i polako smenom generacija biti uvede u A tim,što će nam obezbediti mirnu Luku za nekih naredni period.

  2. Izvinjavam se na par grešaka slovnih čitaocima,treba da stoji u mom prvom komentaru lagano uvedeni u A tim i trebalo bi da stoji,da mlađi momci čine okosnicu posle Tokija 2020. uz to,da bude mirna naša Luka u narednom periodu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.