Na vest o raskidu ugovora sa Mančester junajtedom Ronaldo odgovorio provokativnom fotografijom na svom Instagramu 1Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Uprava Mančester junajteda u utorak je saopštila da je raskinula ugovor sa Kristijanom Ronaldom, a nedugo potom Portugalac se na svom Instagram nalogu pohvalio novim satom koji će navijači „crvenih đavola“ doživeti kao veliku provokaciju.

Nakon intervjua sa novinarom tabloida „Sana“ Pirsom Morganom bilo je jasno da Ronaldo napušta klub sa „Old Trafordu“, a večeras su čelnici kluba potvrdili su sporazumno raskinuli ugovor sa petostrukim osvajačem „Zlatne lopte“.

Ubrzo zatim Ronaldo je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se pohvalio svojim novim, specijalno dizajniranim satom.

Ono što ovaj sat čini posebno interesantnim jeste što je na njemu ilustrovan momenat kada Porgugalac u dresu Real Madrida postiže pogodak protiv Mančester junajteda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SPORTbible (@sportbible)

Reč je o pogotku koji je Ronaldo postigao u meču osmine finala Lige šampiona tokom sezone 2012/13 na „Santijago Bernabeu“, koji je završen rezultatom 1:1. U revanšu na „Old Trafordu“ portugalski napadač je postigao još jedan pogodak protiv bišeg tima, za trijumf Madriđana od 2:1 i prolazak među osam najboljih.

Ovo samo potveđuje do kog nivoa su odnosi između Kristijana Ronalda i Junajteda zatrovani, zbog čega se na prvi pogled bajkovit povratak portugalskog napadača na „Old Traford“ na kraju pretvorio u netrpeljivost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari