Nadal se ponovo povredio, Španac se vraća na turnire samo dve nedelje pre početka Rolan Garosa 1Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Nekadašnji svetski reket broj 1 Rafael Nadal suočen je sa novom povredom leđa i kako prenose mediji iz Španije nije isključeno da će morati da pauzira još nekoliko nedelja.

Portal „Sport.es“, pozivajući se na svoje izvore, navodi da bi vlasnik 22 Grend slem titule van terena mogao da provede još šest nedelja, što znači da bi pored mastersa u Monte Karlu propustio i turnire iste kategorije u Madridu, kao i turnir iz serije 500 u Barseloni.

Navodno, Nadal bi na Tur mogao da se vrati na mastersu u Rimu koji počinje 6. maja, samo dve nedelje pre Rolan Garosa, turnira koji je osvojio čak 14 puta.

Tridesetsedmogodišnji Španac pokušao je na teren da se vrati na američkoj turneji, ali nije uspeo. Nadal je nekoliko dana pre početka Indijan Velsa otkazao učešće uz napomenu da još nije spreman za mečeve na tom nivou.

Publika u Sjedinjenim Američkim Državama je Nadala videla u egzibicionom meču sa Karlosom Alkarazom koji se održao u Las Vegasu i u kojem je izgubio od nezvaničnog naslednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari