Nadležni da odrade maksimalno svoj posao u FK Dinamo 1Foto: Južne vesti

Ne mogu da komentarišem, a bilo bi i nekorektno sve što se događa vezano za predsednika i trenera Dinama Dragana Antića dok nadležni istražni organi ne obave svoj posao.

To je rekao u izjavi za Danas narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju Slaviša Bulatović zamoljen da prokomentariše svih pet postupaka koji se vode protiv suspendovanog predsednika bivšeg superligaša iz Vranja.

„Ja podržavam i mislim da gradonačelnik Vranja i većnik za sport odlično rade svoj posao i o tome smo i sa samim Antićem članom SNS imali ozbiljne razgovore. Loše je što smo izgubili status Superligaša, u vreme kada je najavljena izgradnja novog stadiona, a mi u Vranju imamo poprilično zapuštenu situaciju u fudbalu“, precizirao je za portal Danasa Bulatović, nekada i sam fudbaler.

On je naglasio da je sada na klupskim strukturama da „analiziraju situaciju u svim aspektima kako bi se pronašlo rešenje za što brži povratak u Super ligu“, kao i da „gradjani Vranja zaslužuju transparentan finansijski izveštaj iz svih preduzeća, pa i jednog sportskog kolektiva“.

Bulatović, koji je kao poslanik SNS u Skupštini Srbije i član Odbora za pravosuđe priznao je da do sada „nije znao da se protiv predsednika i trenera Dinama člana naprednjaka vodi više sudski i predistražnih postupaka pred sudovima i tužilaštvom u Vranju, kao i disciplinskim organima FSS“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari