Najbolji fudbaler Partizana doveo u Beograd lekara iz Brazila: Terapija iglama i svetlom, povratak na teren za mesec dana 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Najbolji strelac Superlige Srbije, napadač Partizana Mateus Saldanja, angažovao je lekara iz Brazila koji će mu pomoći da se oporavi od povrede butine.

Kako je prenela Nova, doktor Lineker Mateus Taveira došao je u Beograd ove nedelje, a na svom Instagramu objavio je fotografije sa aerodroma „Nikola Tesla“.

On je objasnio da Saldanju poznaje još dok je napadač ekipe iz Humske nastupao za Baiju, klub u kojem je igrao u mlađim kategorijama.

Doktor Taveira dodao je i da još uvek nije sigurno kada će se Saldanja oporaviti.

– Hoće li biti na 100% za 30 dana? To je misija i nju ćemo pokušati da završimo – objasnio je Taveira.

Terapija podrazumeva lečenje svetlom i iglama, a, kako navodi lekar, prvog dana seansa je bila mukotrpna i trajala je deset sati.

Saldanja se povredio 17. februara na meču protiv IMT i od tada nije bio u sastavu protiv Radnika, Napretka i Mladosti iz Lučana, na kojima su crno-veli osvojili ukupno četiri boda i izgubili prvo mesto na tabeli.

Poslednji put Brazilac je bio u timu na 172. večitom derbiju, kada je, iako povređen, postigao pogodak i pomogao Partizanu da osvoji bod na stadionu „Rajko Mitić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari