Natho: Došao sam u Partizan zbog trofeja 1Foto: Beta/Branislav Božić

Izraelski fudbaler Bibras Natho izjavio je danas da je u Partizan došao zbog trofeja, koje želi da osvaja sa sadašnjim saigračem Zoranom Tošićem koji mu je to bio i u CSKA Moskvi.

„U svakom momentu na terenu znam šta Bambi misli, gde će da krene i kako će da šutne. To važi i obrnuto, što nam obojici mnogo pomaže tokom igre. Zato sam i došao u Partizan da zajedno sa njim i momcima podignemo trofej i napravimo mnogo lepih momenata za naše navijače. Pored pojedinačnog uspeha kroz golove važan je timski uspeh kako bismo zajedno došli do titule“, rekao je Natho za sajt kluba.

Partizan je u prvoj utakmici u nastavku prvenstva posle pauze sa 3:0 pobedio Radnik.

„Možda nismo igrali onako kako se od nas očekuje, ali ni njima nismo dozvolili da šutnu na naš gol. Imali su jedan šut za čitavu utakmicu. Nije lako posle dvomesečne pauze odmah igrati utakmicu na takmičarskom nivou, ali mi smo odradili naš posao, uzeli smo tri boda i njih smo zaustavili“, kazao je Natho.

Izraelski fudbaler je dao dva gola, jedan iz penala i jedan iz slobodnog udarca.

„Za mene je svaki gol podjednako važan, posebno kada vodimo 1:0, pa moramo da postignemo drugi gol da bi se ekipa osećala relaksiranije. Daj Bože da čitav život i karijeru moram da biram koji golovi su mi najlepši kada pobeđujemo sa 3:0“, naveo je Natho uz osmeh.

Upitan čiji je gol lepši, njegov ili Zorana Tošića iz slobodnog udarca, Natho je odgovorio: „Ako hoćete, iskreno moj“, rekao je uz osmeh i nastavio: „Ali, ja toliko volim Bambija da ću reći njegov“.

Istakao je da je za njega veoma važno to što je prošao kompletne zimske pripreme sa Partizanom.

„Tokom jesenje sezone sam se uklapao, pokušavao da što pre uđem u takmičarsku formu i prilagodim se ekipi. Sada mnogo bolje poznajem svoje drugove, stalno smo zajedno, prošli smo i pripreme mesec dana i siguran sam da ću sada biti mnogo bolji nego što sam bio“, rekao je Natho.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari