Nož možda sevnuo iz grčke ruke: Navijač Panatinaikosa glavni osumnjičeni za ubistvo u Atini, uhapšen je 1Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis

Prema najnovijim vestima koje stužu iz Grčke, ubica navijača AEK M. K.  je uhapšen! Radi se o od ranije dobro poznatom navijaču Panatinaikosa!

Od tragičnog događaja policija je uhapsila 104 osobe, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču su trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani stari 22, 26 i 27 godina.

U sredu su se pojavile spekulacije da bi ubica mogao da bude neko od navijača Panatinaikosa, a u četvrtak je u istrazi došlo do velikog pomaka.

Navijač Panatinaikosa, od ranije dobro poznat grčkoj policiji, koji je već služio zatvorsku kaznu i na slobodi je uslovno poslednjih šest meseci sada je glavni osumnjičeni za ubistvo Kacurisa.

Pozivajući se na izveštaje policije, grčki mediji navode da je Uhapšeni navijač Panatinaikosa visoko na listi glavnih osumnjičenih.

Dodaje se da je on među onima kojima su uzeti otici pristiju i uzorak DNK.

Ipak, u isto vreme stižu izveštaji da zbog brojnih, a različitih, ubodnih rana, policija sumnja da je u ubistvu navijača AEK zapravo učestvovalo više osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari