"Ne uživam više u igri": Tužni Luka Dončić priznao frustracije 1EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Slovenački košarkaš već neko vreme se ne smeje na prepoznatljiv način, dok je na terenu.

Mada je njegov Dalas, lošim rezultatima u poslednje vreme, skliznuo sa pozicije koja vodi u plej-of Zapadne konferencije NBA lige, Luka Dončić i dalje drži vrhunski individualni nivo.

Međutim, to mu nije dovoljno da bude srećan, da zbija šale i drži osmeh oko glave dok igra utakmice, na šta su pristalice Maveriksa i ljubitelji američke košarkaške lige naviknuti.

„Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vreme osećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smejao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu“, izjavio je Slovenac.

I to posle poraza od Šarlota, inače pete utakmice zaredom u kojoj je ubacio 34 koša, imao 10 skokova i 8 asistencija, nastavljajući da dokazuje koliki su njegovo znanje, forma i inspiracija. Čak i kada timu ne ide.

„Moramo se žestoko boriti i žestoko igrati i to je sve. Moramo pokazati da nam je stalo. Prvi ja to moram napraviti“, jasno je Luki Dončiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari