Nedović se oprostio od navijača Panatinaikosa: Muka mi je od priča da sam ucenjivao klub koji volim 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Imao je dve korektne sezone u Panatinaikosu; iako je mogao da ostane i treću, Nemanja Nedović odlučio je da se vrati u Crvenu zvezdu. Njegov potez primorao je čelne ljude Zelenih da se oglase i iznesu svoju verziju u kojoj je, prema mišljenju srpskog asa, dosta toga neistinitog.

Nedovića je najviše pogodilo pisanje da je uzenjivao Panatinaikos, klub u kojem je košarkaški bi najbolja verzija sebe i sovjih igračkih mogućnosti.

„Dragi navijači Panatinaikosa, uzeo sam vreme kako bih sve procesuirao i kako bi se slegli utisci pre nego što vam se zahvalim na ljubavi i podršci koju smo moja porodica i ja dobili tokom ove dve godine u klubu. Ne mogu da objasnim koliko sam zahvalan i počastvovan što sam nosio dres Panatinaikosa“, napisao je Nedović na društvenoj mreži, istakavši da je razočaran reakcijama pojedinaca iz kluba.

„Takođe sam malo iznenađen i razočaran zbog reakcije nekih ljudi sa kojima sam imao dobar odnos tokom vremena provedenog u klubu i tokom celog procesa. Verujem da je bilo dovoljno vremena da se pronađe bolje rešenje.“

Nedovića su posebno zabolele optužbe dela tamošnje javnosti da je na bilo koji način pokušao da uceni atinskog velikana…

„Muka mi je kada čujem reč ‘ucenjivati’ u kontektstu sa klubom u koji sam se zaljubio. Svakako, ne želim da ovom porukom spinujem jer ne želim da kaljam na predivne dve godine i sve odnose koje sam izgradio za to vreme u Atini. Još jednom, hvala svima iz dubine duše, uvek ćete biti deo moje porodice i vidimo se uskoro. Jednom Zeleni, uvek Zeleni“, podvukao je Nedović.

Srpski reprezentativac potpisoa je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, u vrednosti od 1,1 milion evra po sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari