Nemanja Bjelica poručio svojim bivšim saigračima: Hvala na nezaboravnom iskustvu 1Foto: EPA-EFE

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica dan nakon što je potpisao ugovor sa Fenerbahčeom zahvalio se Golden Stejtu na svemu što je prošao sa Voriorsima u sezoni koja je krunisana osvajanjem NBA titule.

Krilni igrač je minulog leta iz Majamija došao u klub iz Kalifornije i u 86 mečeva prošle sezone prosečno beležio 5,7 poena, četiri skoka, 2,1 asistencije, 0,6 ukradenih lopti i 0,3 blokada.

„Hvala vam Voriorsi, NBA šampioni 2022. Najboljim navijačima i svima koji su nas podržavali i gurali kroz celu sezonu do samog kraja, hvala. Ovoj neverovatnoj organizaciji koja je verovala u mene i dozvolila mi da budem deo ove legendarne grupe igrača, moja braća. Hvala svima na ovom nezaboravnom iskustvu koje zatvara moje NBA poglavlje. Zauvek ću pamtiti ovu sezonu, ove navijače i Bej. Uvek ratnik“, poručio je Bjelica.

Srpski reprezentativac je karijeru počeo u mlađim selekcijama Partizana, a potom nastupao za austrijski Trajskirhen Lajons, Crvenu zvezdu, Baskoniju, Fenerbahče, Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari