Nemanja Nedović se oglasio posle finala ABA lige: Dali smo primer protivničkim igračima kako treba da se ponašaju

Ostavite komentar


  1. Da, vi u Zvezdi ste baš poznati po tome. Sutra će Čovićevo saopšetenje o điđi miđi stvarima itd.

  2. strasan si primer, ne znas posteno ni da cestitas „cestitam, ali…“ sramoto…

  3. Nije nemoguce da Nemanja Jovic iz NBA, gde mu ne cvetaju ruze, dodje u Partizan i naredne dve sezone stabilizuje i unapredi svoj potencijal u EvroLigi. Cini se da je i Raznjatovic za tu opciju.

  4. Svo zlo u našu košarku je došlo od Č0vića,počevši od onog famoznog objedinjavanja klubova FMPCZ,i osnivanja Jadranske lige,muvanja sa učesnicima,menjanje uslova u toku takmičenja,sve sa ciljem da se uništi KK Partizan.Prvo ste oterali Vujoševića uz svesrdnu pomoć Danilovića koji je nagrađen funkcijom predsednika KSS,a da se u tome nište ne pita,već sve odluke donose Čović i njegovi ljudi.Kupili ste jedno učešće u EU ligi od Cibone,jedno ste dobili zahvaljujući coroni.Postali ste lideri u pisanju saopštenja,čudno je da još nema saopštenja posle finala ABA lige.U svim tim nepošinstvima ste učestvovali i vi igrači,pa ne treba da vas čudi što vam je uzvraćeno istom merom.

  5. Najveće zlo čovečanstva ste upravo Vi koji propagirate poštenje.
    Da vam nije bilo novca ovog naroda , opet bi ste bili niko i ništa.
    Bruka i sramota Srbije.
    Znam da se pojedincima ovo neće svideti, ali treba znati samo jedno. Istina najviše boli.
    Vi ste sve samo Srpski klub niste.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.