Nemanja Nedović se oglasio posle finala ABA lige: Dali smo primer protivničkim igračima kako treba da se ponašaju 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović oglasio se danas na svom Instagram nalogu i čestitao Partizanu „jer je bio bolji na utakmicama u Areni“.

„Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone za dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolji u utakmicama u Areni“, poručio je Nedović.

On je potom dodao da su igrači crveno-belih dali primer kako treba da se ponašaju košarkaši Partizana.

„Tužan sam jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponaša u ovakvim situacijama, bez dobacivanja, bez provokacija. uvek smo podravili protivnika, pre i posle utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružali od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba“, napisao je Nemanja Nedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari